Miért olyan hűdenagy dolog, ha valaki nyugati származású?
A legtöbb magyar miért csinál maga alá, ha pl. amerikaival, olasszal, hollanddal, belgával, kanadaival, franciával vagy svájcival (mondjuk VV Aurélio is svájci big loool) stb.. találkozik? Ez miért olyan nagy dolog? A legtöbbje teljesen megalázkodik előtte! Pusztán a származása miatt már milyen menő az illető…röhej
És mire fel nézi le a magyar ember a keleti embereket (pl. ukrán, kazah, grúz iráni, pakisztáni, arab, albán, azeri, indiai, kínai, indonéz stb..)?
Én csak az itt tartózkodó feketéktől csinálok magam alá, olyan különlegesek :D és jó a stílusuk.
Fehér külföldiek olyan átlagosak hogy amíg nem kezd el beszélni addig azt sem tudod milyen származású, dél-olaszok még komolyak, jó barnák.
A keletiek közül a szlávokat nem szeretem.
Aurelio nem kamusvájci.
Anyja bajai magyar, apja svájci olasz Lugano-ból.
Én még ezt nem figyeltem meg, pedig rengeteg külföldivel találkoztam más magyarok társaságában. Nincs lenézve a keleti és nem nagy szám a nyugati.
Én jobban is örülök a keletivel való találkozásnak, mert abban van kihívás. Nyugati nyelveken tudok beszélni, keletivel nehezebb közös nyelvet találni és ez izgalmas.
“amivel eltakarítjuk a hulladékot mindenhonnan.”
Mármint téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!