Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért veszi zokon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi zokon?

Figyelt kérdés

Beteg barátnőm és nem akarok vele szexelni.

Elkapkott egy csúnya köhögési rohammal járó betegséget. Néha fullad is, de sok ido mig kijön ebből. Valamennyire én is elkaptam. Nem érti meg hogy így nem vonz a szex.

aug. 16. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ha kapna egy liter gec*t hamar meggyogyulna
aug. 16. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Tán csak nem a szamárköhögést?
aug. 16. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:

És az nem zavar, hogy baktériumok milliárdjait cserélgetitek közben akkor is, ha mindenki jól van? Már a csókkal is.

Neked eleve nem való a dugás.

Ha beteg vagy és úgy nincs kedved, az megint más, de ő beteg és így is akarja, téged meg így nem vonz. :D

Üzenem neki, hogy keressen egy férfit.

aug. 16. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a csaj beteg és nem túl szexi, akkor illik valamelyik dögösebb barátnőjét, vagy hugát ha van megkérnie hogy helyetesítse.
aug. 16. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Hatolrol baszod mikozbe taknya nyala osszefolyik

Ennel romatikusabb nem is lehetne 😂🤣

aug. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!