Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi zokon ha nem értem sokszor a lépéseit?

Figyelt kérdés

Sok dolgot csinál amit nem értek. Nem tudatosan átgondoltan csinálja aztán csodálkozik hogy nem ér el eredményt.

Például:

Vett táplálékkiegészítőket párom mert fogyás volt a célja. Tudom hogy eszi ezt,meg nem egy két nap míg lesz eredménye, de ezenkívül minden szokása maradt a régi. Mert ugyanúgy nem mozog, ugyanolyan rendszertelen módon eszik stb.

Ezt se értem mire jó így mert egyrészt örülök h valamit elkezdett tenni,de h csak issza azokat nem fog menni, csak kudobja a pénzét. Másrészt így ahogy csinálja nem látom értelmét.

Hasonló esetekben amikor segíteni próbáltam az lett a vége h neki nem megy stb és elmondtam hogy szerintem miért az volt h ő semmit nem csinál jól..pedig nem ezt mondtam csupán azt h szerintem hol kell " még csiszolni" h jó legyen..

2024. jún. 3. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Manapság az emberek nagyon sértődékenyek. Erős tartással, magabiztossággal és jó gondolkodó képességgel kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki a fejlődési módot és a tanulság levonását lássa a tanácsokban, kritikákban, ne pedig egy sértődési alapot.
2024. jún. 3. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

1. Felnőtt emberként azt csinál amit akar.

2. Ha a te pénzedet szórja akkor beleszólhatsz.

3. Ha nem tudsz egyetérteni az agyatlan döntéseivel, akkor nem kell vele párkapcsolatban lenni. Saját magadat járatod le azzal hogy a gyámjaként (szülője) próbálsz felette őrködni mintha gyerek lenne, és nem lenne képes döntéseket hozni.

Ha rossz döntéseket hoz folyamatosan akkor miért vagy vele párkapcsolatban?

Egész életedben az lesz a feladatod hogy magyarázgatod neki hogy mit csinál rosszul? Életed végéig nevelni fogod?

Ha nem egyezik az életmódotok, ha nem egyezik az értékrendetek, ha nem egyezik a pénzkultúrátok akkor miért kell erőltetni egy ilyen emberrel a párkapcsolatot? Ez az erőltetés rólad "állít ki negatív bizonyítványt". Neki meg joga van hülyének lenni.

Jó neked minden nap magadat stresszelni ilyen dolgok miatt?

2024. jún. 3. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon manipulativ, ahogy megfogalmaztad a kerdesed. Tenyleg nem latod?

Szerinted azt veszi zokon, hogy nem erted a lepeseit vagy talan azt, hogy OKOSKODSZ?? :D

Majd ha tanacsot ker, akkor adj neki. Es pozitiv dolgokat is mondj ilyenkor.

2024. jún. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!