Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leírná valaki a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírná valaki a szakítás utáni regenerálódás lépéseit?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolatból, illetve házasságból való kilépés után milyen érzés töltött el benneteket? Mihez kezdtetek? Mikor éreztétek úgy, hogy jobb? Sokszor voltatok az őrület határán? Hogy kezdtetek új életet és mikor éreztétek végre azt, hogy végre, túl vagyok rajta.
2012. jún. 8. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:

-dob a csaj...

-ha szerelmes voltál belé akkor otthon az ágyadon fekszel egy hétig iszonyú lelki fájdalmakkal (ha nem voltál belé szerelmes akkor nincs semmi)

-visszamész végül 1 hét depresszió után a barátaid közé, és meg fogsz lepődni: nem is hitted hogy milyen jó fejek a barátaid, hogy fel tudnak vidítani és visszaadni minden hitet és életerőt, amiről azt gondoltad hogy elvesztek belőled.

2012. jún. 8. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Na nekem most ez kéne...
2012. jún. 8. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Fájdalom kiüresedés depresszió és lassú felépülés. Stb.

Kössd le magad!

2012. jún. 8. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:

értetlenség, sokk, fájdalom, becsapós reménykedés, szomorúság, eközben végig sírás, hányinger és megfogalmazhatatlan hiány, egyedüllétérzet... 2 hét után itt tartok

emberek, társaság segít

2012. jún. 9. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első napok sokkja a legrosszabb,amikor menekülnél ki a saját fejedből,de nincs hova,nem tudsz elbújni a tények elől... nekem egy hetes a szakításom,és a társaság nem segít,sőt...pár percig eltereli a figyelmem,de aztán egyszer csak azon kapom magam hogy csak ülök és nézek és sikítanom kell,annyira nem érdekel senki és semmi amit körülöttem beszélnek és annyira hiányzik hogy megbolondulok...legtöbbször még most is úgy érzem magam mint akit halálra ítéltek,vagy nem is,inkább életfogytiglanira a saját emlékeivel és magányával....
2012. jún. 12. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
3hete gyomoridegem van,kalapál a szívem,remeg a kezem,agyhalál,semmi nem segít...:(((
2012. jún. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!