Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy némelyik nő zokon veszi amiért egy férfi (ràizgul) és randira hívja ?
Kedves tudok lenni barkivel, aki méltó rá. Tehát gyakorlatilag bárki aki nem flegma . Ez nem jelenti azt, hogy randizni akarok vele .
Ha valaki csak az alapján randit gondolna adottnak, mert kedves voltam, furcsa lenne.
Erre gondolt szerintem . Mint no írom . Tényleg néha zavaró, ha kedves vagy valakivel és többet gondol bele. Néha a munkád miatt elvárás pl. De ez ennyi. Ha viszont feltűnően mosolyog, zavarba is jön, az már talán árulkodó. De egy sima kedvesség szimplán sokszor amúgy is jön, sok ember alapvetően kedves :)
Kordában tartani az ösztönöket. Ez a mai korszak kihívása.
Önuralmat gyakorolni bizonyos biológiai funkciók felett. Általában csak a tinédzsereknek megy nehezebben.
Lehetsz neki szimpatikus, de inkább csak MUNKA(!)társat keress benne!
Ágyon kívüli tevékenységekre értendő!
Nem veszem zokon.
Sőt jól esik, az én koromban pláne.
Viszont sokszor esem abba a hibába hogy 'biztos a lelkem' tetszik a másik félnek.
No ez nincs így, vagy nagyon ritka.
Nem, nem akorok semmit a másik féltől, de lehet félreérthető vagyok és túl őszinte.
Általánosságban azt gondolom az ilyen típusú emberek maguk sem tudják mit szeretnének.
1. A legtöbb nö alapból kedves, udvarias másokkal addig, amíg nem akarnak visszaélni ezzel - ennek semmi köze ahhoz, hogy a másik férfi vagy nö, fialat vagy öreg, jól néz ki vagy ronda -, ez egyszerüen csak jólneveltség
2. Egy nö nem maszturbációs segédeszköz, és nem is az a feladata, hogy a felizgult idiótákat kielégítse!
3. Senkinek nincs joga azon megsértödni, ha egy nö nem akar vele nemi kapcsolatot, ehhez a legtöbb nönek érzelmi kapcsolat is kell, vonzónak kell éreznie a másik személyiségét - és ez szexre kiéhezett félállat nem az.
Köszönöm Kedves 6-os, így könnyebben megértem a miérteket.
Hálás vagyok Neked.
Igaz tudom mi miért történik, de nem biztos hogy jól kezelem.
Köszönöm.:)
Köszönöm a válaszokat.
Sztem itt nem a kérdésben lévő "ràizgul" on van a hangsúly hanem hogy a nő felkeltette a férfi figyelmét.
A 3as válaszolónak "Mert megalázó, hogy azt hiszed, azért vagyok veled normális, mert valamit akarok."
Ez tévhit inkább miért gond az hogyha az ember ismerkedni akár egy másik kedves emberrel?
Vagy azt is kérdezhetném hogy csak kényszerből vagy kedves ?
6os válaszolónak "2. Egy nö nem maszturbációs segédeszköz, és nem is az a feladata, hogy a felizgult idiótákat kielégítse!"
Ezt senki nem mondta. A lényeg itt továbbra is ugyanaz: Miért gond az hogyha az ember ismerkedni akár egy másik kedves emberrel?
Megint más a megfogalmazás.
A szavaknak főleg írásban, súlyuk van.
Semmi gond azzal ha két ember ismerkedik és szimpátia alakul ki.
Természetes ha vonzalom is kialakul.
A "ráízgul" meg az "ismerkedni akar" teljesen mást jelent, és adott esetben a közeledési szándék is másként jelenik meg.
Ha a nö nem akar felületes ismeretségen kívül semmit, akkor jogos, hogy elutasítja a közeledést, viszont ha az adott férfi ennek ellenére erösködik, akkor jogosan érzi magát sértve, mivel az illetö nem foglalkozik azzal, a nö mit is akar (vagy nem akar ebben az esetben)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!