Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis miért nem képes némelyik...

Mégis miért nem képes némelyik férfi szülésnél a nő fejénél állni?

Figyelt kérdés
Én elhiszem, hogy undorító meg visszataszító egyesek számára a szülés, ezért nem kell onnan nézni, elég, ha a nő fejénél van ott. Szerintem ez nem egy teljesíthetetlen feladat. Vagy tévedek?
2020. nov. 14. 23:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Tévedsz. A férfi dolga, hogy idegesen cigizzen odakint, majd a megfürdetett babát és a mosolygó aszsonyát megnézze.
2020. nov. 14. 23:33
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy nem bírja nézni, ahogy a nő szenved. De ez csak tipp. Én ott voltam minden gyerekem születésénél.
2020. nov. 14. 23:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Jó, de mondjuk ha migrénje van vagy menstruációs fájdalma, akkor is szenved. Akkor is otthagyja, mert "Jaj kicsim, nem bírom, ahogy szenvedsz."?
2020. nov. 14. 23:36
 4/17 Derjaderja ***** válasza:
82%

Hát szerintem ezt nem lehet erőltetni, a párnak kell eldönteni, és a pár bármelyik tagjának vétójoga van.

Persze könnyebb, ha megegyezik az álláspontjuk.

2020. nov. 14. 23:44
 5/17 anonim ***** válasza:
30%

Ez pont az,amit valakinek akarni kell, hogy ott legyen..

Nekem, mint nőbek nem volt választásom, a de a fájdalom ellenére nem hagynám ki.

2020. nov. 14. 23:54
 6/17 anonim ***** válasza:
48%

Viszont erőltetni se jó, a páromnak nem volt más választása mert különben egyedül lettem volna, bejott, de nem volt jó hogy ott volt mert idegbeteg lett totál át változott démonná, a falat verte, izzadt, végül 9 óra bent lét után hívta Anyumat hogy induljanak el mert ő nem bírja. Anyu pont akkor ért oda amikor a kitolas kezdődött. Vegulis sokat volt bent a párom. Mindegy, kistesonal már tudom hogy az elején is Anyu jön.

Haragudni nem haragszom rá viszont én sem tudom megérteni hogy miért ő nem bírja amikor én nekem fáj és én csinálom végig. De elfogadom.

2020. nov. 14. 23:57
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Erre nincs egységes válasz. Az én férjem semmilyen orvosi dolgot nem bír (vizsgálat, vérvétel, szemvizsgalat, semmi!), pedig orvos az egész család rajta kívül! Nem jött be, de én sem akartam hogy bejojjon. Kint volt végig és iszonyatosan rosszul volt odakint is. Sztem ebben semmi elitelendo nincs, abszolút megertem azt, aki ezt nem bírja.
2020. nov. 15. 00:12
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Én hallottam olyat, hogy a nő nem akarja hogy bent legyen az apa a szülésnél, mivel valljuk be elég durva dolgok történnek ott lent, és nehéz elkerülni azoknak a látványát és nem érezné magát komfortosan így hogy látja ezt a férfi.

De személy szerint én is annak a híve vagyok, hogy ott a helye az apának (én szoktam ezt kérdezni a kapcsolat elején, hogy mi a véleménye a másiknak erről).

2020. nov. 15. 01:05
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Mert nem akar ott lenni. Ennyi. Nem kell ezt ragozni.
2020. nov. 15. 07:05
 10/17 anonim ***** válasza:
44%

Ugyan nő vagyok, de ha férfi lennék, az játszódna le bennem, hogy “csak megnézem már, mi történik tőlem 30 centire, ki tudja, talán életemben először és utoljára láthatok ilyet, ez a saját gyerekem születésének pillanata, tudom, hogy elrettentő lehet, de csak elég erős vagyok ehhez, meg amúgyis, itt van 30 cmre valami nagyon érdekes durva sokkoló izgalmas új elképesztő, csodálatos, MUSZÁJ megnéznem!

Nő vagyok, de biztosan megnézném, ha férfi lennék, meg akkor is, ha nem én szülnék, hanem más. Ellenben ha egy bazi nagy tükröt tartottak volna oda, mikor szülök, nem néztem volna bele, mert velem történik. Azt se bírom, mikor vért vesznek, nem akarom látni, hogy belém hatol a tű, elfordítom a fejem, összeszorítom a fogam, becsukom a szemem, de más vérvételét simán megnézem.

Szerintem a legtöbben úgy vannak, mint én.

2020. nov. 15. 07:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!