Mégis miért nem képes némelyik férfi szülésnél a nő fejénél állni?
Nézd én nő vagyok és ha lehetne én se lennék ott!
Lehet valakinek ez olyan rózsaszín szirupos csoda, de számomra kicsit megalázó és bizony undi a születés folyamata. És másét se nezegetnem. A gyerekeim szuletesen se nezelodtem, becsuktam a szemem és vártam h legyen vége. :)
Tévedsz. Nem a vér feltétlen a gond. Hanem az a tömény szenvedés amit látniuk kell anélkül, hogy meg tudnák oldani. A férfi agy arra van kitalálva, hogy folyamatosan megoldást keressen, itt meg csak tétlenül kell állnia és néznie, hogy a (jobb esetben) szerelme szenved, amíg ő semmit nem tehet.
Ezt van aki bevállalja és van aki nem, de erőltetni nem szabad. Nekem anyukám ajánlotta, hogy bejön, mert a férjem sokáig gondolkodott, de végül bejött. És ráadásul úgy alakult, hogy premier plánban látott mindent. De megmaradt, nem kellett felmosni.
A legjobb barátnőm ferje 20 évvel ezelőtt bement szülni a feleségevel. Emlekezetes szülés maradt minden résztvevő számára.
Elajult apuka még mielőtt a gyerek kibujt volna, és mint egy rossz vígjátékban, magával rántotta a fél berendezést.
Nem kelt fel, beutotte a fejét, jó nagy seb lett rajta. Utólag vallotta be, hogy csak nem akart ellentmondani az asszonynak, de ő is rosszul van mindenféle orvosi dologtól.
Akkor inkább maradjon kint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!