Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha egy 20 éves pasinak feláll de nem sexel a párjával csak nagyon ritkán?
Addig értem, hogy feláll, de nem történik meg az aktus. A megcsalás nem tudom hogy jön ide. De mindegy.
Amúgy nincs semmi különös. Esetleg neked lesz rossz, hogy mindig fel vagy izgatva a semmiért...
Oké miután elolvastam amit írtál rájöttem:)
De nem tudod vele megbeszélni? Vagy nem próbáltál te kezdeményezni? Hogy lássa, neked több szexre lenne szükséged, vagyis többet kívánsz. Egyébként szerintem a pasik ennyi idősen gyakrabban szeretik. Legalábbis az én pasim 20 éves, és minden nap szexelünk.
HÁT KEZDEMÉNYEZZ TE LEHET ERRE VÁR
NE MINDIG A PASI LEGYEN FELÜL
LEHET NEKI JOBBAN BEJÖNNEK A RÁMENÖS NÖK MINT AKIK CSAK SZÉTTESZIK A LÁBUKAT
21:47-es válaszoló! Már az sem elég a pasiknak ha a nők szétteszik a lábukat? Egy kicsit telhetetetlenek... jóhogy már azt nem mondják, hogy mi csináljunk mindent még a védekezést is, mert még gumit sem képesek a farkukra húzni, és még elvárják, hogy a nők meg tegyék oda ebben is magukat? ők meg csak élvezkedjenek... hát perrssszzze még mit nem. Ők meg még a csúcsra sem képesek a barátnőiket eljuttatni! /Tisztelet a kivételnek!!!!!/
A kérdésre pedig: Ha már régóta együtt vagytok, akkor lehet csak unalmassá vált a szex, vagy nagyon fáradt. Barátomnak pl. alvás közben is feláll vagy ha csak megpihen akkor is, még sem akar mindig szexelni. Beszéld meg vele, hogy több kell neked, vagy vonjatok be valami új dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!