Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mazochista vagyok? Nemieroszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazochista vagyok? Nemieroszakot élvezem? Magasak az elvárásaim? Kulsore is nagyon válogatós vagyok. 19L

Figyelt kérdés

Kb 13 éves korom óta vettem észre magamnál ezeket. Hogy ilyenekrol fantáziálok. Totálisan toxicus, eroszakos, domináns srácokról,meg nemi eroszakrol. Hogy elnyomjanak, éreztesse velem hogy azt csinál velem amit akar, a szolgája vagyok, engedelmeskednem kell, ha nem akkor megbuntet. Pl

fojtogatás, verés, szíjjal is, meghúzza a hajam, de nagyon, mintha ki akarná tépni, megszorítja a karom vagy a combom nagyon, hozzávág a falhoz keményen, meg a foldhoz is, meg kikötöz, meg bilincs, és úgy aláz meg ahogy akar. Meg verbálisan is szétaláz, lealacsonyít. És azabaj foleg nem szexuális értelembe, hanem alapbol így bánjon velem a kapcsolatba. Viszont kulso nem mindegy, mert nagyon finnyás kis ribizli vagyok. Legyen legalább 2 méter, kigyúrt 2 ajtós szekrény, barna bor, son tetko, sok piercing, mély hang, eres kezek, és buzzcut haj 😍😍 mikozben én csak egy pici kis vekony tokmag vagyok xD

2024. aug. 7. 21:24
 1/9 A kérdező kommentje:
Annyira Jo erzes lehet amikor sokkal de sokkal erosebb és magasabb mint én, és ledominál meg elnyom
2024. aug. 7. 21:25
 2/9 anonim válasza:
95%

bdsm? esetleg?

az hogy dominál és az hogy megerőszakol az teljesen más dolog. amíg közös beleegyezésen alapul hogy na azt csinál veled amit akar abból nem lesz nemi erőszak. na mindegy. az hogy te nem csak az ágyban akarod ezt az már lehet mazochista vonás, f.szom se tudja.

bdsm mániás vagy, amivel nincsen baj. már ha a kérdés nem troll kérdés.

2024. aug. 7. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ez egy kis fiú kérdése aki szórakozik rajtatok.

Egyértelmű trollkodás egyébként.

2024. aug. 7. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg szubmisszív vagy, ezzel nincs semmi gond (sokan vagyunk így) majd talalsz valakit akivel ezt biztonságban megelheted:)
2024. aug. 7. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Egy igazi erőszakot nem hinném, hogy élveznél. Amikor egy 150 kilós, mosdatlan kancigány berakja a nemi betegségekkel teli túrós szerszámát szárazon, az azért annyira már nem élvezetes.
2024. aug. 7. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Ezt hívják szubmisszivitásnak, s BDSM-nek. Annyiban találta el a dolgot a kérdező, hogy bizony a szubmisszív felek nagyon-nagyon válogatósak. Igaz, nem abban, hogy kétméteres hegyomlás legyen a domináns fél, hanem abban, hogy fejben, kisugárzásban mennyire van ott, nagy F-fel írja a férfi szót.
2024. aug. 7. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Bdsm ..

Hate ezt élvezed nincs vele semmi baj pershe ha a partner.válalja azt a részét hogy szivesen ledominál téged.

Ez is nyitottság kérdése.

2024. aug. 7. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hogy a kérdés valós.

Az egyik barátomnak volt egy ilyen barátnője. Kb egy évig voltak együtt, amiket leírtál magadról azokkal rövid távon a legtöbb férfi együtt tud élni viszont hosszú távon már gondot okoz.

Náluk a csaj csak úgy tudott élvezni és a szex is csak akkor volt jó neki ha közben volt valami fizikai fájdalom is...

Tudom hogy most még úgy érzed hogy ez neked jó, viszont jobb ha dokihoz mész hogy kordában tudd tartani ezeket.

2024. aug. 8. 07:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak 186 vagyok es a hajam se olyan
2024. aug. 8. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!