Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kérdezte meg a feleségem,hogy talán biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Mikor hazajött a szeretőjétől,azonnal szeretkeztem vele,tisztálkodás nélkül. Nyaltam neki előtte,kicsit ondós volt.Soha nem voltam férfival.2024. aug. 5. 15:55
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
18 szavazat
1/22 anonim válasza:
Ha ilyen cuckold kapcsolatban vagytok, akkor szerintem már lényegtelen hogy heteró, vagy bi vagy.
Amúgy attól, hogy tisztálkodás nélkül szexeltél vele utána, attól nem, hogy kinyaltad az ondót, attól már kicsit igen
2/22 anonim válasza:
Hat attol fugg milyen indokkal tetted, mi jatszodott le benned. Es hogy ezek utan te mit ereztel
3/22 A kérdező kommentje:
Csak erős vágyat,hogy másik férfi után én is magamévá tegyem.. Nem gondoltam arra a másikra,és nagyon élveztem.
2024. aug. 5. 16:23
4/22 anonim válasza:
Akkor szerintem nincs benned, nem tudatosan "szurcsolted ki" a g,ecit a nodbol, hogy pasi nedvhez juss
5/22 A kérdező kommentje:
Nem,nem azért!
2024. aug. 5. 16:30
7/22 A kérdező kommentje:
Nem.Garantáltan igaz.
2024. aug. 5. 16:32
8/22 anonim válasza:
Én is szívesen telelőném a nejed
9/22 anonim válasza:
Érdekes kapcsolat, ahol az asszony nyíltan félrejár kúrni de közben meg azon aggódik, hogy a pasija biszex-e 😂
10/22 A kérdező kommentje:
Aggódást nem említettem,többi stimmt.
2024. aug. 5. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!