Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a feleségemhez, egy év szex nélküliség után?
Bratyesz!
Én még ilyen pasit nem láttam.
Én az első adandó alkalommal elkapnám az asszonyt úgy,hogy másnap menni sem tudna.
Nagyon durva hogy ilyen világot élünk hogy egy férfinek egy fórumon kell megkérdezni mit csináljon a feleségével.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a feleségednek egy évig jó volt úgy, hogy nem aludtál vele, akkor nem is hiányzott neki a veled való intim együttlét. Ha hiányzott volna, beparancsolta volna a gyerekeket a saját szobájukba, hogy veled kettesben lehessen.
A feleséged nem vonzódik hozzád, és kerüli az alkalmat, hogy te közeledhess hozzá.
Hetessel tudok egyetérteni... és bármelyik gyerekpszichológus is vele értene egyet.
Teljesen beteg, hogy a gyerek a szülei ágyában alszik, még ennél kisebb gyereknek sem szabad megengedni.
Valami családterapeutát felkereshetnétek, mert itt vannak azért gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!