Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közeledjek a feleségemh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a feleségemhez, egy év szex nélküliség után?

Figyelt kérdés
Gyerekeink(5,6 évesek)beköltöztek a hálóba, kb másfél-két éve. Akkor egy darabig próbálkoztunk ezzel- azzal, éjjel a nappaliba kilopózva, nagymamánál hagyva a kicsiket stb., de valahogy egy idő után...már nem is emlékszem mi történt. Ahogy telik az idő, egyre kínosabb az egész. Nem tudom mit csináljak, hogyan közeledjek hozzá.

2022. márc. 7. 19:59
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy én a nappaliban alszom, a kanapén mert nem férünk el ennyien a hálóban.
2022. márc. 7. 20:01
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ő akarja? Ha igen akkor hívd el randizni.. kis borozás esetleg.. vagy vacsora.. vagy csak séta.. persze a gyerekeket nyagyihoz lepattintjátok.. és masszírozzad elsőnek.. majd a többi.. és persze bókolj neki hogy milyen szép és kívánatos számodra..stb
2022. márc. 7. 20:07
 3/34 anonim ***** válasza:
86%

Bratyesz!

Én még ilyen pasit nem láttam.

Én az első adandó alkalommal elkapnám az asszonyt úgy,hogy másnap menni sem tudna.

Nagyon durva hogy ilyen világot élünk hogy egy férfinek egy fórumon kell megkérdezni mit csináljon a feleségével.

2022. márc. 7. 20:07
 4/34 anonim ***** válasza:
71%
1 év után... Már sehogy
2022. márc. 7. 20:11
 5/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem akarlak elkeseríteni, de ha a feleségednek egy évig jó volt úgy, hogy nem aludtál vele, akkor nem is hiányzott neki a veled való intim együttlét. Ha hiányzott volna, beparancsolta volna a gyerekeket a saját szobájukba, hogy veled kettesben lehessen.

A feleséged nem vonzódik hozzád, és kerüli az alkalmat, hogy te közeledhess hozzá.

2022. márc. 7. 20:12
 6/34 anonim ***** válasza:
95%
5#pont ezt akartam írni. Nincs igénye a feleségednek.Ez van.
2022. márc. 7. 20:14
 7/34 anonim ***** válasza:
95%
"Gyerekek beköltöztek a hálóba" és miért a gyerekeitek diktálnak? Jó ég.
2022. márc. 7. 20:15
 8/34 anonim ***** válasza:
92%
Teljesítetted a tervet, a nejednek meg nincs igénye többet szexre, azért érzed cikinek, mert őt hidegen hagyja. Ha akarná, hidd el meg tudtátok volna oldani.
2022. márc. 7. 20:18
 9/34 anonim ***** válasza:
93%

Hetessel tudok egyetérteni... és bármelyik gyerekpszichológus is vele értene egyet.

Teljesen beteg, hogy a gyerek a szülei ágyában alszik, még ennél kisebb gyereknek sem szabad megengedni.

Valami családterapeutát felkereshetnétek, mert itt vannak azért gondok.

2022. márc. 7. 20:24
 10/34 anonim ***** válasza:
78%
Megőrülnék minden nap, ha a férjem egy évig nem nyúlna hozzám. Nem kíván téged, számodra ez nem egyértelmű? Egy évig nem baxni, úgy hogy együtt éltek, jézusom. Miért nem mentetek még szét? Mi itt a kérdés? Térj már észhez!
2022. márc. 7. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!