Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tudná magyarázni mi a baja a feleségemnek?
Az, hogy szeretett volna egy nyugodt estét, de ismét rájött, hogy kár volt olyan embernek szülni, aki a gyereknevelésből fáj kivenni a részét.
Talán, ha lefektetted volna a gyerekeD, kaptál volna kényeztetést.
Nem is értem, mire számítottál.
Remélem, hogy troll kérdés.
Teljesen értem. Ebben nincs semmi igazságtalanság:D
A feleséged nem csak egy tárgy amit akkor használsz amikor TE akarsz...neki is vannak igényei és minden joga megvan egy nyugodt estéhez amit egyedül (a könyvével stb) szeretne eltölteni.
Te igazán gyakorolhatnád az apaságot. Nagyon könnyű úgy gyereket nevelni hogy az asszony csinál mindent te meg csak nézel mint egy idióta. A szexen és a gyerek csináláson kívül értesz máshoz is de most őszintén?
Nőj fel végre az apa szerephez és ne kényszerítsd mindennapos együttlétre a nejed:D
Stressz, de te is béna voltál!
Miért nem mondtad, hogy altassa el a gyereket és utána megfürdeted őt, majd ágyba fekteted és finoman megmasszírozod amíg el nem alszik?
Én értem, igen.
Egy igazi barom vagy akit csak a saját érdekei, vágyai vezérelnek.
F38
Mi az, hogy neked ez nem pálya? Kié az a gyerek, a tiéd vagy a szomszédé???
Ma este összebújhatnátok, de ezek szerint minden este összebújtatok, most a feleséged szeretett volna egy kicsit magával foglalkozni. Mit nem lehet ezen megérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!