Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tudná magyarázni mi a baja a feleségemnek?
Gondolom h troll kérdés, hiszen felvezetted a karácsonyt és szilvesztert, pedig annak semmi köze nem lenne a témához ha nem értenéd, de nagyon is érted.
Remélem elválik tőled!
Jézusom ez durva én tuti dobnálak rögtön.Tudod kinek kéne egy olyan pasi akitől ilyen apró dolgot nem lehet kérni ráadásul önző is.
Azért mert nő muszáj mindig lefeküdnie veled mikor te úgy csettintesz?Nagyon nem 😃 na ez hányinger
Te is csak olyan vagy mint a férjem, akinek az a gyerek nevelés, hogy legyártottad a gyereket, akit mindig csak az anyjával van, míg te elvagy a kid világodban! Nem törődve azzal, hogy az anyuka is ember, aki elfárad és néha napján szeretne magával is foglalkozni, feltöltödni, kikapcsolódni, nem csak te! Önzö módon viselkedsz, akár mint az én férjem. Hidd el, még ha nem is mondja az asszony, hogy de megbánta már hogy tőled szült, attól még ezt érzi és gondolja is, ahogy én is! Mivel csak biológiai apja vagy a gyereknek és semmit sem segítesz otthon a nevelésben, így már hamarosan ti is ott fogtok tartani, hogy randevú lesz a bíróságon válóper és gyerek elhelyezés ügyében.
Felelőtlen, nagyra nőtt gyerek vagy még te is, akinek jó pár tíz év múlva fog csak benőlni a feje lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!