Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki meg tudná magyarázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meg tudná magyarázni mi a baja a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A feleségem mindig nagyon sokat dolgozik a karácsonyért meg a szilveszterért, mert azt szeretné hogy a gyereknek jó emlékei legyenek vele, meg nekem is fontos a jó, békés karácsony. Ma este gondoltam összebújhatnánk mert stresszes az évkezdés és kell valami ami lenyugtat és akkor jött azzal hogy idén minden nap csináltuk és hogy ő ma este egy jó forró fürdőre, nyugalomra és a könyvére vágyik, és most hagyjam mert ki van merülve és egyedül akar lenni. Ja és hogy altassam el én a gyereket. Pedig tudhatná hogy nekem ez nem pálya, nem vagyok jó meseolvasó és hasonlók, a gyerek végig itt építő kockázott és mikor a feleségem kijött a fürdőből baromi mérges lett letette a gyereket aludni majd elkezdett velem kötekedni. Ti ezt értitek?

2021. jan. 6. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
99%
Nem csoda, hogy stresszes, ha ilyen párja van. Semmi extrát nem kért, csak egy nyugodt estét és azt, hogy tedd le a gyereket aludni, aki amúgy ugyanúgy a tied, mint az övé. Mi az, hogy "neked ez nem pálya"? Ilyen az, amikor a rossz embernek szülnek...
2021. jan. 6. 23:18
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Mekkora egy tahó vagy
2021. jan. 6. 23:19
 13/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Figyi kérdező. Nem baj, ha nem érzed magad "jó meseolvasónak", vagy nem vagy abban biztos, hogy képes vagy ezekre a dolgokra. Tudd: Senki nem születik úgy, hogy TÖKÉLETES, PERFEKT, 100%-os szülő. Viszont ha nem csinálod, az életben nem lesz benne tapasztalatod, és az általad felhozott problémakör megmarad. Ahogy előttem többen is írták: A háztartás vezetése az nem KIZÁRÓLAG a feleséged dolga. Tessék több energiát beleadni! Főként ünnepek tájékán, és nem csak a gyerekekkel való foglalkozás tekintetében. Ha nem teszed meg, főzz te is! Süss te is! Takaríts, és tarts rendet! Meglásd, feleségednek több ideje, energiája lesz rád. És általánosságban jobb lesz a kettőtök kapcsolata is. :)))
2021. jan. 7. 00:13
 14/24 anonim ***** válasza:
98%
Lehet kellemetlenül érezted volna magad ha mesét kell olvasni vagy mondani a gyereknek és esetleg ez volt mögötte, de meg kellett volna próbálnod elaltatni.
2021. jan. 7. 03:46
 15/24 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon ratelepedsz a felesegedre, szinte megfojtod.
2021. jan. 7. 04:30
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom h troll kérdés, hiszen felvezetted a karácsonyt és szilvesztert, pedig annak semmi köze nem lenne a témához ha nem értenéd, de nagyon is érted.

Remélem elválik tőled!

2021. jan. 7. 05:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Te. Szivesen.
2021. jan. 7. 09:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom ez durva én tuti dobnálak rögtön.Tudod kinek kéne egy olyan pasi akitől ilyen apró dolgot nem lehet kérni ráadásul önző is.

Azért mert nő muszáj mindig lefeküdnie veled mikor te úgy csettintesz?Nagyon nem 😃 na ez hányinger

2021. jan. 7. 09:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a baja, hogy a férje egy lusta semmirekellő paraszt, akitől semmilyen segítséget és támogatást nem kap.
2021. jan. 7. 10:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Te is csak olyan vagy mint a férjem, akinek az a gyerek nevelés, hogy legyártottad a gyereket, akit mindig csak az anyjával van, míg te elvagy a kid világodban! Nem törődve azzal, hogy az anyuka is ember, aki elfárad és néha napján szeretne magával is foglalkozni, feltöltödni, kikapcsolódni, nem csak te! Önzö módon viselkedsz, akár mint az én férjem. Hidd el, még ha nem is mondja az asszony, hogy de megbánta már hogy tőled szült, attól még ezt érzi és gondolja is, ahogy én is! Mivel csak biológiai apja vagy a gyereknek és semmit sem segítesz otthon a nevelésben, így már hamarosan ti is ott fogtok tartani, hogy randevú lesz a bíróságon válóper és gyerek elhelyezés ügyében.

Felelőtlen, nagyra nőtt gyerek vagy még te is, akinek jó pár tíz év múlva fog csak benőlni a feje lágya.

2021. jan. 7. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!