Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem egy szado-mazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem egy szado-mazo korbácsot kapott a munkahelyén az beosztottjaitól karácsonyra, mint vicces ajándék. Csak én reagálom túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Sztem ilyen nyíltan szexuális célzatú ajándékot adni minimum illetlenség, de azóta már féltékeny is vagyok, mert kitudja, hogy akinek az ötlete volt, az nem valami egyéb dologra akart utalni vele.

Az meg baromira zavar, hogy ez most valószínűleg beszédtéma az alkalmazottak között.

Feleségem bár elpirult rajta, de mint mondja szerinte vicces, és fölösleges túl nagy jelentőséget adni a dolognak.

2020. dec. 28. 20:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
Őszintén szólva én sem örülnék neki, nem tartom normális dolognak. Lehet, hogy tényleg nincs mögötte semmi, de azért én is gyanakodnék.
2020. dec. 28. 20:09
 2/25 anonim ***** válasza:
70%

Ez tényleg illetlenség, igazad van.

Azonban arra nem gondoltatál, hogy miként jutott eszükbe ilyen ajándkét venni? Talán a feleséged kihívó kissé?

2020. dec. 28. 20:10
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

Hát én nagyon jóban vagyok a főnökömmel, de eszembe nem jutna szexuális jellegű ajándékot venni neki. Mondjuk a korbács nem feltétlenül lehet szado-mazo része, mégis csak főnök, lehet szexualitástól függetlenül vették neki, merthogy "rabszolgahajcsár" (ezt mondjuk a főnökömnek szoktam is néha mondani én is :D ), és amolyan jelzésértékű viccelődés, hogy mennyire hajtja a beosztottait.

Amúgy ha ő ezt tudja kezelni, akkor szerintem csak simán fura ajándék. Ha egyébként nem adott más okot rá, hogy féltékenykedj, akkor túlreagálod szerintem.

2020. dec. 28. 20:22
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván arra gondoltak, hogy szar főnök, egy hajcsár. A szado/mazot te gondoltad csak bele, ami így elég vicces 😆
2020. dec. 28. 20:27
 5/25 anonim ***** válasza:
26%

Nem csak illetlenség, de már a zaklatás határait feszegeti.

Persze, ezernyi dologtól függ. Nem tudom, milyen munkahely, meg hogy milyen a viszony köztük, de én ha hasonló jellegű "ajándékot" kapnék, nem hagynám szó nélkül.

Viszont ebből elkezdeni kombinálni... az sem ép dolog.

2020. dec. 28. 20:29
 6/25 anonim ***** válasza:
92%

4.-nél a pont.

99%, hogy a munkatempójára utaltak vele, csak gondolom egy római gálya hajóra nem telt nekik, meg nem is fért volna be a liftbe.

2020. dec. 28. 20:40
 7/25 A kérdező kommentje:

Igen, arra utalva, h rabszolgahajcsár.

Nem öltözik kihívóan, 100%-ban elegáns, ahogy a munkahelyen szokás, persze csinos.

Egyedüli nő ilyen pozícióban a cégnél és minden beosztottja férfi, de amúgy kb ovodás szinten, dobálóznak meg lövöldözik egymást munka közben, szóval egy ilyen ajándékon még akár meg se kéne lepődni... Nincs könnyű helyzetben a feleségem alapból se, mert az elején nem akarták elfogadni vezetőnek ráadásul maximalista, és ha zavarba hozzák, csak még inkább az lesz, nem mosolyog, és igencsak rá tud szólni az emberekre.

De aztán végül csak összecsiszolódott a csapat, és elfogadták mint vezető, de erre meg egy ilyen ajándék.. hát kicsit kiakasztott.

2020. dec. 28. 20:45
 8/25 anonim ***** válasza:
93%
Valld be, hogy attól félsz, hogy használni fogja. :)
2020. dec. 28. 20:51
 9/25 anonim ***** válasza:
4%
Ha egy jó kancsapatban melóznék, és odajönne egy női főnök, aki elkezdene pattogni, én meg is raknám a raktárba, de keményen, hogy érezze, ki a főnök. Ők nem. Csak kapott egy korbácsot a hajcsár tempója miatt.
2020. dec. 28. 20:54
 10/25 anonim ***** válasza:
32%
Bunkóság. Munkahelyen még közvetetten sincs helye a szexuális utalásoknak, jópofáskodásoknak.
2020. dec. 28. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!