Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem egy szado-mazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem egy szado-mazo korbácsot kapott a munkahelyén az beosztottjaitól karácsonyra, mint vicces ajándék. Csak én reagálom túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Sztem ilyen nyíltan szexuális célzatú ajándékot adni minimum illetlenség, de azóta már féltékeny is vagyok, mert kitudja, hogy akinek az ötlete volt, az nem valami egyéb dologra akart utalni vele.

Az meg baromira zavar, hogy ez most valószínűleg beszédtéma az alkalmazottak között.

Feleségem bár elpirult rajta, de mint mondja szerinte vicces, és fölösleges túl nagy jelentőséget adni a dolognak.

2020. dec. 28. 20:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak poen. Hulye vagy,ha ezen kiakadsz. A feltekenyseg beloled fakad,a te hibad.
2020. dec. 29. 02:03
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

Leírásod alapjan ez egy dilis kollektíva.Mindenki komolytalan,és tréfálkoznak,hülyéskednek egymással.

Ebből kiindulva nem is meglepő a korbács,jelképezve,hogy a feleséged egy hajcsár,a beosztottjai pedig a robotoló rabszolgák.Én ilyen környezetben ezt még viccesnek,ötletesnek is tartom.

Nyilván masként festene,ha egy tök komoly,sótlan emberekből álló munkaközösség lenne,de így?

Nem kel sokat belegondolni!

2020. dec. 29. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem kicsit túltolod a féltékenységet. És ezek szerint nem bízol a feleségedben, vagy saját magadban? Kettőtökben?

Szexuálisan bárki bármikor közeledhet felé korbács nélkül is. De ő önálló felnőtt nő, szája is van, majd megmondja, hogy köszöni nem, mert férjnél van. Kb ennyi.

Nem is egy olyan munkahelyem volt, ahol belefért egy ilyen poén. Inkább ez annak a jele, hogy tényleg befogadta a brigád.

2020. dec. 29. 12:48
 24/25 anonim ***** válasza:
azóta mizu?
2022. márc. 8. 10:05
 25/25 anonim ***** válasza:
A munkantempoja miatt kapta neki nem okozott problémát akkor?
2023. nov. 18. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!