Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem egy szado-mazo korbácsot kapott a munkahelyén az beosztottjaitól karácsonyra, mint vicces ajándék. Csak én reagálom túl a dolgot?
Sztem ilyen nyíltan szexuális célzatú ajándékot adni minimum illetlenség, de azóta már féltékeny is vagyok, mert kitudja, hogy akinek az ötlete volt, az nem valami egyéb dologra akart utalni vele.
Az meg baromira zavar, hogy ez most valószínűleg beszédtéma az alkalmazottak között.
Feleségem bár elpirult rajta, de mint mondja szerinte vicces, és fölösleges túl nagy jelentőséget adni a dolognak.
Na jó, és honnan vettek volna igazi, hagyományos rabszolgahajcsár korbácsot? Sehonnan. Ez a vacak meg pár ezres. Mit tolod túl?
Ha kapott volna egy üveg piát, akkor szerinted alkesznek néznék?
😂😂😂
Erről az jutott eszembe, mikor a régi munkahelyemen a karótnyelt főnöknő megkért, hogy a szekrényből vegyem ki a dobozt, amiben a tavalyi karácsonyi dekoráció van, és tegyem ki azt, jó lesz. Volt a dobozban egy 20 centis, rózsaszín műpéló. Csak azt tudtam kérdezni, hogy "Ezt is?"
Nem tudom, hogy ezt kitől kapta, nem vitte haza, el is felejtette. De azt az arcot látni kellett volna, mikor kiemeltem a dobozból a kukit.
De nem tudjuk milyen viszonyban vannak.
Vannak olyan helyek, mint nálunk is, hogy bármilyen baromságban benne vagyunk, mindenről tudunk hülyeséget csinálni, nincsenek tabu témák.
Ha ők is ilyenek, akkor az nem akkora bunkóság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!