Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem egy szado-mazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem egy szado-mazo korbácsot kapott a munkahelyén az beosztottjaitól karácsonyra, mint vicces ajándék. Csak én reagálom túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Sztem ilyen nyíltan szexuális célzatú ajándékot adni minimum illetlenség, de azóta már féltékeny is vagyok, mert kitudja, hogy akinek az ötlete volt, az nem valami egyéb dologra akart utalni vele.

Az meg baromira zavar, hogy ez most valószínűleg beszédtéma az alkalmazottak között.

Feleségem bár elpirult rajta, de mint mondja szerinte vicces, és fölösleges túl nagy jelentőséget adni a dolognak.

2020. dec. 28. 20:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Nos, ez nálunknál kulturáltabb országokban szexuális zaklatás.
2020. dec. 28. 21:06
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
Volt egy gyagyás külsős kolléganőnk, aki ugyanezt (de más "ajándékkal") játszotta el egy ismerőssel. Gáz, nagyon gáz az ilyen, ott kellett volna hagynia a cuccot.
2020. dec. 28. 21:11
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem a kiakadást. Ha őt nem zavarja különösebben, akkor neked mi közöd hozzá. A válaszolók véleménye meg csak vélemény. Arra gyanakszol, hogy valaki szeretője a cégnél vagy mi? Úgy tűnik te is maximalista vagy, ha ilyenen rugózol.
2020. dec. 28. 21:11
 14/25 anonim ***** válasza:
93%
De a szexuális töltetet is hol kell belegondolni? Rabszolgahajcsár - korbács, oké. Szar ajándék, oké. De hogy jön ide a szex??
2020. dec. 28. 21:17
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Na jó, és honnan vettek volna igazi, hagyományos rabszolgahajcsár korbácsot? Sehonnan. Ez a vacak meg pár ezres. Mit tolod túl?

Ha kapott volna egy üveg piát, akkor szerinted alkesznek néznék?

2020. dec. 28. 21:24
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
orulj neki.. meg ha gumi fszt kapott volna , na akkor szapanos vizipisztojjal lonem szembe a trogert!
2020. dec. 28. 21:27
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

😂😂😂

Erről az jutott eszembe, mikor a régi munkahelyemen a karótnyelt főnöknő megkért, hogy a szekrényből vegyem ki a dobozt, amiben a tavalyi karácsonyi dekoráció van, és tegyem ki azt, jó lesz. Volt a dobozban egy 20 centis, rózsaszín műpéló. Csak azt tudtam kérdezni, hogy "Ezt is?"

Nem tudom, hogy ezt kitől kapta, nem vitte haza, el is felejtette. De azt az arcot látni kellett volna, mikor kiemeltem a dobozból a kukit.

2020. dec. 28. 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan nem illik ilyent adni, de feltehetően azért kapta, mert egy hajcsár főnők, nem azért, mert dugják.
2020. dec. 28. 21:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

De nem tudjuk milyen viszonyban vannak.

Vannak olyan helyek, mint nálunk is, hogy bármilyen baromságban benne vagyunk, mindenről tudunk hülyeséget csinálni, nincsenek tabu témák.

Ha ők is ilyenek, akkor az nem akkora bunkóság szerintem.

2020. dec. 29. 00:48
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Én egyszer céges karácsonyi ajándéknak egy rózsaszín plüssel bevont bilincset kaptam a srácoktól. Hatalmasat röhögtem rajta, tudom hogy poénként vették meg egy korábbi beszólásom miatt és a férjem se akadt ki miatta. Teljesen feleslegesen idegesíted magad rajta.
2020. dec. 29. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!