Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közeledjek a feleségemh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a feleségemhez, egy év szex nélküliség után?

Figyelt kérdés
Gyerekeink(5,6 évesek)beköltöztek a hálóba, kb másfél-két éve. Akkor egy darabig próbálkoztunk ezzel- azzal, éjjel a nappaliba kilopózva, nagymamánál hagyva a kicsiket stb., de valahogy egy idő után...már nem is emlékszem mi történt. Ahogy telik az idő, egyre kínosabb az egész. Nem tudom mit csináljak, hogyan közeledjek hozzá.

2022. márc. 7. 19:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Miért alszanak vele a gyerekek? Nincs gyerek szoba? A sarkadra kéne állnod, és kitenned onnan őket. Ez nem egészséges. Aludjanak külön szobába.

Lehet, sőt több mint valószínű hogy nem vonzódik hozzád a feleséged. Ha vonzódna, ő is keresett volna rá alkalmat..

Szerintem először tedd rendbe a gyerek gondot..már ha egyáltalán lehet... 1,5-2 év után. Nem szabadott volna eddig hagynod.

2022. márc. 7. 20:44
 12/34 tamsin540 ***** válasza:
79%

A legutolsó dolog, hogy leülsz vele beszélni vagy verset írsz vagy bármit amit kér, teljesítesz. Egy nővel nem lehet érzelmi dolgokról vitázni, nem lehet szép szavakkal rávenni, hogy lefeküdjön veled.

Hidd el, a nők nagyon is igénylik a szexet, csak nem mindegy melyik férfitól. Csak is úgy tudod visszaszerezni a feleségedet, ha azzá a férfivá válsz akire felnézhet, tisztelhet. Irány az edzőterem, hozd meg a fontos döntéseket otthon, légy a család vezetője. Legyél képes nemet mondani bizonyos dolgokra.

A házasságot max. így lehet megmenteni, de ha még csak nem is lehet, akkor is legalább jó irányban vagy, hogy a későbbiekben egy jó párkapcsolatban legyél egy olyan nővel, aki alapvetően is tisztel, mert tiszteletre méltó vagy a férfiasságod miatt.

2022. márc. 7. 20:45
 13/34 anonim ***** válasza:
60%

"már nem is emlékszem mi történt"

Ez a rész erősen kamuszagúnak tűnik.

2022. márc. 7. 20:55
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

#13 ja, látom nem csak nekem :D

De mindegy, ez a gyakori, megszoktuk.

2022. márc. 7. 20:59
 15/34 A kérdező kommentje:
Másfél két év után, nem emlékszem hogy volt? Ez tényleg ennyire kamunak tűnik? Pedig ennyi év után higgyétek el nem könnyű visszaemlékezni hogy történt. A nappaliban egyszer egyszer, a hálóban a gyerekek mellett... Arra még emlékszem, hogy beteg voltam és a kanapén aludtam utána már nem mentem vissza mert nem fértünk el. És ennyi. Hogy miért nem kíván? Azt mondja nem bízik benneml
2022. márc. 7. 21:59
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem félrelépés miatt nem bízik bennem, egyéb dolgokkal nem voltam őszinte. Például vettem valamit amit nem mondtam el, vagy hazudtam. Kapcsolatunk elején ezt nem így volt, de ha az őszinteségünkkel visszaélnek, utána nem könnyű őszintének lenni.
2022. márc. 7. 22:02
 17/34 A kérdező kommentje:
Tudom most jönnek a negatív kommentek. Ha valamit elmondok a párotoknak őszintén, és utána folyamatosan csak ezzel szekálnak, konfliktuskerülőként kétszer meggondolod hogy őszinte legyél-e.
2022. márc. 7. 22:06
 18/34 A kérdező kommentje:

Igazából nem is magyarázkodnom kéne, most kamu vagy nem kamu...

Tippeket szeretnék hogy újra együtt lehessünk.

Úgy érzem ahogy telik az idő egyre nehezebb közelednem hozzá.

2022. márc. 7. 22:09
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
#18 Bocsi, csak itt a gyakorin iszonyat sok a kamu kérdés (kb a kérdések fele), és az általad felvetett téma pont az egyik kedvence itt az unatkozó trolloknak :D
2022. márc. 7. 22:23
 20/34 anonim ***** válasza:
50%
Jaaaj a gyerekek mindig jò ürügyek arra, hogy ne kelljen lefeküdni a fèrjjel. Jò pajzs. Nem hiszem, hogy hiányoztál neki, èn kb egy hònap után rákèrdeztem golna, h mi van, nem kìván már vagy gond van? 15 hònapos a fiunk ès 3 naponta van sex, úgy, hogy a párom is hajnaltòl estif melòzik ès a fiunk is egy szobában alszik velünk a saját ágyában. Aki akarja, megoldja.
2022. márc. 7. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!