Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, asszonyok akiket kimondottan lázba hoznak a különféle játékszerek, kütyük, eszközök stb ? Nyugtassatok meg hogy az normális ha pasiként tetszik ha egy NŐ kedveli ezeket :)
Figyelt kérdés
Prűd és aszexuális hölgyek lehangoló válasza nem releváns.2024. aug. 4. 17:43
1/5 anonim válasza:
A kütyük annyira nem, de vibrimet szeretem. Bár azért némi férfi társaság jól esne, és akkor lehet nem ez lenne előtérben.:)
2/5 anonim válasza:
Itt nincsenek, de egyébként vannak játék-fétises nők, s olyanok is akik kimondottan kedvelik a különféle játékszerek aktív használatát szex közben.
Swingerben láttam már többször olyan esetet, hogy többen foglalkoztunk a hölggyel, de közben még a játékszere is bevetésre került, pedig f.szban nem volt hiány körülötte :)
Szóval ja, meg vagy nyugtatva. Ettől még normál úton kell csajozni, mert úgy nem lesz csajod ha egyből azzal kezdesz, jaj de megnéznélek vibrátorral.
3/5 anonim válasza:
(Egyes vagyok)
A kérdező egy 50-es “nem független” pasi, aki szexcentrikus, és ezen kérdés által akar magának szeretetőt keresni. Gondolom ezek szerint az asszony nem ilyen.:)
4/5 anonim válasza:
Nekem többféle szexjátékom van. Vannak dildók, vibrátorok, plugok, bilincs, lovaglópálca. Mennyiségre 10 és 20 között van.
5/5 A kérdező kommentje:
4
Istenem....Pont ilyen NŐT keresek :)
szept. 15. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!