Normális, hogy ezt érzem? Nyugtassatok meg!
Kevesebb, mint 1,5 hónap van vissza szülésig.
Eddig annyira nyugodtan teltek a napjaim, boldog voltam ( igazából vagyok is ), izgatottan vásároltam,rendeztem be a babaszobát, türelmetlen voltam a szülés dátumáig, mert már a karomban szerettem volna tudni a picit... de 2-3hete borzasztóan lehangolt és depressziós lettem, semmi oka nincs egyébként.
A férjemmel is összekapok a nagy semmin, szerencsétlent kicsinálom.
Elkezdtem fèlni a szüléstől, ès azt kívánom, bárcsak még több időm lenne szülésig. :(
Minden rendben van a terhességemmel, az első 8hónap maga a boldogság volt.. most is azt mondom, de felül kerekedett rajtam ez a rossz érzés… biztos jó Anya leszek… biztos jó szülei leszünk a gyermekünknek? Megtudunk neki mindent adni? Észreveszem, ha baj van?
Hozzá kell még tennem, hogy sok mindenkivel nem tudok beszélni erről, de akivel tudok, kb hamar lezavarja egy “ne aggódj, minden rendben lesz” szöveggel.
Lehet én is ezt mondanám, de most teljesen befordultam. Normális ez az érzés? :(
35hetes kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!