Vmsgy.Evi kérdése:
Kérlek nyugtassatok meg hogy ez normalis e vagy sem?
Figyelt kérdés
Ma este, lefekvés előtt elmentem wc-re. És arra lettem figyelmes, hogy a vizeletem nagyon eroteljes narancssargas szinu volt. Nagyon megijedtem es meg mindig aggodom hogy mitol lehet? Sosem volt meg ilyen a 17 evem alatt!
Kb 1,5L folyadekot iszom egy nap….de ennek semmi koze szerintem a vizelethez ugyan is mindig is keveset ittam es sosem volt mas szine..
A google-ban azt is irtak hogy sargarepa is okozhatja. De nem is eszek sargarepat. Nagyon felek,kerlek mielobb irjatok le segito valaszaitokat!
Koszonom elore is!:))
2023. okt. 24. 01:25
2/3 anonim válasza:
A 1,5 liter kevés.
Nem lehet, hogy ma több sósat ettél, mint szoktál? Akkor a szervezetednek mégtöbb folyadékra van szüksége, lehet, hogy így "kiegyenlítődik"(?)
3/3 anonim válasza:
Vitaminok is el tudják színezni. Minél ritkábban jársz és kevesebbet iszol annál sötétebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!