Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan mondjam meg az új páromnak, hogy nekem nem jön fel abszolút a bőr?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok és összejöttem egy 41 éves csinos nővel. Már egyre jobban szeretné hogy vele aludjak de sajnos még nem tudja hogy nem jön fel a bőr ott. Abszolút nem büdös vagy valami...Meg fogja érteni az új párom?2024. aug. 1. 14:11
21/41 anonim válasza:
A hányinger jött rám tőled komolyan. 38 évesen hogyan lehet valaki ennyire igénytelen? Remélem azonnal otthagy!
22/41 anonim válasza:
Hiába bizonygatsz bármit, nem egészséges! Fogd már fel! Orvos. Ha szeret a nő akkor nem problémázik, hanem támogat. De ilyen eltitkolások a lehető legjobban rombolják a kapcsolatot! Ezektől megy tönkre sok kapcsolat, pontosan amiatt amit teszel!
23/41 anonim válasza:
Még sose szexeltel eddig amúgy?
24/41 anonim válasza:
#23 Szerinted ha 38 évesen ilyen fitymaszűkülete van szexelt valaha?
25/41 anonim válasza:
Na ezért választjuk sokan inkább az egyedüllétet. Ez a férfitöbblet.
26/41 anonim válasza:
25#
Már megint kezded?
Mintha nők között nem lennének igénytelenek
27/41 anonim válasza:
Jézusom! Ne már baszki… menj orvoshoz az istenért! Ez nagyon nem normális és ott kicsit sem vagy tiszta még ha azt is képzeled, hogy igen.
28/41 A kérdező kommentje:
23. Eddig hat nővel voltam szexuálisan azok valahogy megértették, orális szex is volt, abszolút semmi büdöset nem éreztek, lehet nem is gondoltak rá hogy mi van alatta mert nem éreztek semmit és szerettek
2024. aug. 1. 18:03
29/41 anonim válasza:
Kérdező, ne legyél ennyire igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!