Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy az itteni kommentek abszolút nem tükrözik a való világot?
De tükrözik, csak nem a te mikrokörnyezetedet.
Adott mennyiségű emberrel érintkezel egy nap. Beszélgetni, lelkizni a barátaiddal fogsz. Akiket már ismersz, tehát nem fognak meglepni.
Elméletben ha legközelebb a metrón kiosztanál névtelen kérdőívet, hogy mindenki töltse ki mit tudom én, a kövér emberekről, akkor ha mind őszintén kitöltenék, hasonló válaszokat kapnál, mint itt. Vagyis minél névtelenebb az ember, annál jobban elmondja az igazat, ahogy Oscar Wilde is mondta.
Online mindig nagyobb a merítés.
Hozok egy példát semleges témáról: megemlítettem egy másik kérdésnél valamelyik nap, hogy mennyire fura, hogy az életben nem hallottam ismerősöktől, kollégáktól, hogy "levesznek" pénzt a bankszámláról. Mindenki felvesz vagy kivesz. Itt meg nem is olvasok mást, csak azt, hogy leveszik a pénzt.
Ez nem a mikrokörnyezetem, hanem emberek, akikkel nem találkozom a napom során, mert az országban szanaszét élünk.
Gondolj már bele...
Te sem csak itt élsz, kimész az utcára, elmész vásárolni, tanulni , dolgozni...az itteni emberek is ugyanúgy ott vannak mindenhol...
Én lehet, hogy a kollégád vagyok, vagy #6-os állt ma előtted a pénztárnál...
Csak ha itt írsz valamit azért nem fognak elhagyni vagy nem fognak kib**aszni a munkahelyedről...
Az magamfajta alacsony pasikat a nők többsége lenézi és megveti.
Ez a valós társkeresési probléma, nem a kamu baromságok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!