Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy az itteni kommentek abszolút nem tükrözik a való világot?

Figyelt kérdés
Csomó olyan komment van itt hogy ha egy férfi picit el van hízva és nem gazdag akkor már egy nő sem fog szóba allni vele, helyes sportos izmos férfias férfiaknál lehet csak esélye a nőknél vagy ha gazdag vagy. Ha ez igaz lenne szerintem már ki halt volna Magyarország, hihetetlen sok apatestű nem olyan vonzó nem túl gazdag férfi jön össze ismerettségi körömbe teljesen átlagos lányokkal, valóban top bomba lányokkal nem fognak tudni összejönni ezekkel a férfiakkal
júl. 9. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Valóban nem, nyugi. Több különböző férfival randiztam szingli létem óta, magassal, alacsonnyal, kockahasúval, pufival, mindenféle munkával és jövedelemmel, és ők is nagyban meglepődnek vagy röhögnek az itteni teóriákon, hogy életükben nem hallották sehonnan.
júl. 9. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy anonym fórum, mindenki azt ír amit csak akar, annak adja ki magát akinek csak akarja. Én nem veszem komolyan, főleg a rengeteg baromság meg veszekedések miatt. Ellenben az értelmes válaszolókkal néha privátban jól el lehet beszélgetni.
júl. 9. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
A nők egy töredéke akik idejárnak, és lehet pont azokat olvasod akiknek ez nem jön be.
júl. 9. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én magamon azt tapasztalom hogy szép nőknek vagy átlagosan szép nőknek se kellek elhízottabban.
júl. 9. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Kicsit azért tükrözi.

[link]

júl. 9. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

De tükrözik, csak nem a te mikrokörnyezetedet.

Adott mennyiségű emberrel érintkezel egy nap. Beszélgetni, lelkizni a barátaiddal fogsz. Akiket már ismersz, tehát nem fognak meglepni.

Elméletben ha legközelebb a metrón kiosztanál névtelen kérdőívet, hogy mindenki töltse ki mit tudom én, a kövér emberekről, akkor ha mind őszintén kitöltenék, hasonló válaszokat kapnál, mint itt. Vagyis minél névtelenebb az ember, annál jobban elmondja az igazat, ahogy Oscar Wilde is mondta.

Online mindig nagyobb a merítés.

Hozok egy példát semleges témáról: megemlítettem egy másik kérdésnél valamelyik nap, hogy mennyire fura, hogy az életben nem hallottam ismerősöktől, kollégáktól, hogy "levesznek" pénzt a bankszámláról. Mindenki felvesz vagy kivesz. Itt meg nem is olvasok mást, csak azt, hogy leveszik a pénzt.

Ez nem a mikrokörnyezetem, hanem emberek, akikkel nem találkozom a napom során, mert az országban szanaszét élünk.

júl. 9. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj már bele...

Te sem csak itt élsz, kimész az utcára, elmész vásárolni, tanulni , dolgozni...az itteni emberek is ugyanúgy ott vannak mindenhol...

Én lehet, hogy a kollégád vagyok, vagy #6-os állt ma előtted a pénztárnál...

Csak ha itt írsz valamit azért nem fognak elhagyni vagy nem fognak kib**aszni a munkahelyedről...

júl. 9. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
24%

Az magamfajta alacsony pasikat a nők többsége lenézi és megveti.

Ez a valós társkeresési probléma, nem a kamu baromságok!

júl. 9. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Sok a vetítés az igaz. Ez is olyan, mint amikor a kiskutya a kerítés mögött még legény, de ha kijön onnan, akkor bizony lepény lesz:).
júl. 9. 22:32
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
Hát nekem most friss élmény. 25 kilós súlyfelesleggel rendelkező kérdése: ismerkedni akarok, fogyjak le nyárra? (mai kérdés!) Odaírom hogy így ennek július 9-én semmi értelme, tiszta pirosban virítok. Újra megkérdezem hogy komolyan azt gondolják a lepontozóim hogy erre a nyárra ez a kérdező le fog fogyni, ugyanazok a pirosak, ugyanabban a sorrendben csak válasz nincs :D Gyk én így szeretlek :D
júl. 9. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!