Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vonzalom a külső függvénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vonzalom a külső függvénye vagy van olyan hogy külsőre abszolút nem jön be, de mégis van vonzalom?

Figyelt kérdés
júl. 23. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára.
júl. 23. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

Nőknek csak a külső számít, a belső a nőknek már nem lényeg. A lényeg, hogy legyen magas, izmos, jóképű, nekik ennyi elég, ha érzelmileg, értelmileg, intelligenciailag az értékei egy csimpánzzal vetekszik, vagy vetekedne, a nőnek ez nem probléma, mert a nőknek csakis kizárólag a külső számít. A belső az egy feleslegessé vált dolog lett, pl ma már a nőknek red flag ha egy férfi törődő, hűséges, ez már nem oké, itt már gondokkal, hogy hoppá, ezzel a pasival valami nagyin nincs rendben, aztán offolják is.

Tehát ennyit ma a nőkről. F

júl. 23. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Amikor a belső vonz de a külső nem az max barátság, nincs szex hisz nincs beindulás.
júl. 23. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem előfordult, hogy megtetszett olyan srác, aki első látásra kissé taszító volt, de a személyisége hihetetlenül vonzóvá tette.

Ilyen viszont a hosszú évek alatt egyetlen egyszer történt meg. Sem azelőtt, sem azóta nem tapasztaltam, hogy olyanhoz vonzódom, akit nem találok helyesnek.

júl. 23. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:
3. De ez a lényeg hogy a belső tud e beindulást okozni
júl. 23. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Nezd meg azt a taho karatemestert, aki felfocizta azt a szegeny gyereket.

Mutattak a volt baratnojet, sok pasinak kb. elerhetetlen kategoria. Nem hinnem, hogy karatemesterkent annyira befolyasos figura lenne, es megis jo csajai voltak (es szerintem vannak is).

40F incel

júl. 23. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
A nem az esetem es a nem tetszik az nem egy kategoria.. a nem az esetem az tudat alatt lehet az esetem..
júl. 23. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondd 2-es, te ugye sok kosarat kaptál már nőktól? Nekem ez az érzésem. Mert akkor a válaszod alapján, ha jön egy jólelkű, jól főző, érted odalevő mondjuk negyvenes hölgy,akkor evidens,hogy őt választod.

Akkor is,ha elhízott,ha lenőtt hajú,ha karikás szemű, ha lógó mellű és hasú, ha cigizik,ha feszes ruhákba van préselve,amitől négy-öt lépcsős hurkái vannak. De a szíve és a lelke jó, sőt, csodása.

Ugye őt választod ? Ha igen,akkor a válaszodat teljesen megértem és elfogadom. Ha pedig nem, akkor miért írogatsz ,hm ?

júl. 24. 05:08
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Igy kell lerazni valakit.
júl. 24. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Találkozgattam egy csajjal, tetszett is kicsit, de úgy nem volt az esetem, túl sok volt már nekem (körmös, edzés, szoli, fodrász, pedikűr, napi bontásban minden nap valami) nekem inkább a természetes csajok jönnek be, viszont ő mondogatta hogy ilyen pasi kellene neki mint én, mert kedves vagyok, tudok bánni a nőkkel, figyelmes vagyok, értek a nők nyelvén, ja és jóképű vagyok! Na már majdnem beadtam a derekam, mire közli hogy randi lesz a városban lakó igen magas beosztásban levő üzletemberrel....összejöttek! Nem azért, de a csaj 36 éves a pasi 52 alacsonyabb a csajtól, pocakos, és nem azért de nem is jóképű...szóval passz, én nem bánom hogy nem én lettem a pasija gyári fizetésből élve!!!! Én oldalamról: Van egy fullos csaj, meg egy átlagosnak mondható, de valami mégis ott lakozik benne, ami megindít vonzalmat irányába, ellentétben a fullos csajjal, ahol majdnem hogy taszítást érzek felé. Ez a kémia, az összhang! Szóval nem a külső függvénye, ha nem tudat alatt valahogy ez kialakul! Sok csajtól hallottam hogy eleinte kb undorodott a pasitól, aztán szerelmes lett belé! Ennyi! Megmagyarázhatatlan dolog ez.
júl. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!