Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves bi lány vagyok, van párom viszont szívesen megismerkednénk más lányokkal. Esetleg valaki valami oldalt tudna ajánlani ahol találnánk még egy lányt magunkhoz?
Figyelt kérdés
18 év fölöttieket keresünk max kor 40#lány #Magunkhoz
2024. júl. 20. 08:33
1/17 anonim válasza:
3-ast akartok? Engedned a parodnak hogy megdugja a masik csajt?
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, hármast akarunk. En is szeretném, meg azt mondta hogy nekem akarna jót a hármassal (próbáljam ki milyen másik lánnyal meg vele egyszerre)
2024. júl. 20. 09:34
3/17 anonim válasza:
Kevés vagy neki sajnos, ezért akar még egy puncit az ágyba. Te a pasid nélkül is kipróbálhatod másik lánnyal.
4/17 A kérdező kommentje:
De lassan 4 éve együtt vagyunk, azok után is így gondoljátok hogy azért akarja hármasban mert megunt volna engem?
2024. júl. 20. 10:00
7/17 anonim válasza:
Ha már a keresőbe nem tudod beírni, akkor ne is keress. Másik, hogy te nem a lány vagy. Eleve így kezded a kérdést. Hogy mindenki egyértelműsítse hogy lány vagy.
8/17 anonim válasza:
Neked akar jót! Hű ez a legsz.r.bb csomagolása a burkolt, és legalizált félrek.r.s, rád unt dolognak. Fejem teszem rá, hogy nem tied az alapötlet, és most ne kontrázz hogy de neked is megfordult a fejedben. Lásd be kevés vagy neki, mert nem veled van gond, hanem ez van, mikor röptében is a legyet szindróma van.
9/17 anonim válasza:
Vegyetek be egy pasit is
Ha parod dughat mas csajjal akkor teis dughatsz mas pasival
10/17 A kérdező kommentje:
“Nem szeretném latni ahogy mással szeretkezel, mert akkor szakitok” ezt kaptam mikor feltettem hogy akkor legyünk fiúval..
2024. júl. 21. 06:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!