Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt hasonlóan nagyon fiatal lánnyal?
Figyelt kérdés
Strandon voltam és láttam egy nagyon -nagyon fiatal lányt, akin egy nagyon rosszul megválasztott egyrészes fürdőruha volt. Mert ahogy vizes lett, rögtön valósággal átlátszottak rajta kis mellei, a punci is olyan szinten àtsejlett rajta, hogy tökéletesen látszott hogy teljesen szőrös neki. Elszégyeltem magam, azért is mert elsőre izgalmas volt, és azért is mert többször is odapillantottam, pedig nem akartam. Ezért úgy döntöttem átmegyek egy másik medencébe. Leginkább azért szégyeltem el magam mert tetszett elsőre amit láttam. Más is járt már így hogy olyan dolog tetszett meg szexuálisan ami nagyon nem helyes, és ez miatt szégyelte is magát?2024. júl. 16. 17:34
11/15 anonim válasza:
ja kit érdekel ez az egész le se szarnám
13/15 anonim válasza:
6-os, az egészséges szexualitás nem a szabadosság, hanem a házaséletben megélt szex- A szemérmesség és az erkölcsösség az nem prűdség. Ne szidd ezeket az erényeket, mert megnevellek... Világos? F
14/15 anonim válasza:
Ez egy baromság hogy nem helyes! Ha nőies és izgató akkor felizgulsz. Ez így működik. Az ember 14 körül válik ivaréretté biológiailag. Onnantól kezd szexuálisan vonzó és aktív lenni. Van akinél ez korábban, van akinél később jön, de a szép test a szép mell és a punci az vonzó. Ha feláll rá az teljesen normális dolog. Ezért van szemérem és illik az ilyent eltakarni. Bár én inkább nézem minthogy takargassák. Ez a fura zavarodott érzés és frusztráció az alapja a legtöbb szélsőséges társadalmi megnyilvánulásnak és tabusításnak.
15/15 anonim válasza:
13# A szemérmesség és az erkölcsösség álcája sokszor prüdériát takar! A szexhez pedig nem szükséges házasság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!