Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiatal srácként, ha egy napod lenne Pesten, hova mennél el ismerkedni/ ahol lenne lehetőség szexelni hasonlóan fiatal srácokkal?
Ritkán feljárok Pestre és van hogy egy délutánom vagy estém van amikor egyedül vagyok. Hova érdemes elmenni a kérdésben emlitett dolgok reményében?
Sokszor gondolkodtam melegszaunán meg bulizóhelyen, de szaunába egyedül nem volt még bátorságom elmenni, buliban meg nehéz "úgy" ismerkedni. Legalábbis nekem.
Szivesen meghallgatok minden tippet.
Köszi előre is a tapasztalatokat és a válaszokat! 26/bi vidéki srác
Sajnos próbáltam már többször is, de valahogy mindig úgy alakult hogy vagy nem tudtam akkor menni amikor el lett tervezve, vagy tényleg hirtelen ötlet hogy felmegyek pestre, igy előre lebeszélni egy alkalmat kb olyan mintha valaki várna rám végtelenségig (de nem fog senki) vagy pont akkor nem értek rá.
Ezért szeretnék inkább helyben ismerkedni
Én szoktam "ápolgatni" vidéki srácokat, ha feljönnek Pestre, és persze ha (majdnem) mindenben megfelelünk egymás elvárásainak.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!