Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is járt hasonlóan nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt hasonlóan nagyon fiatal lánnyal?

Figyelt kérdés
Strandon voltam és láttam egy nagyon -nagyon fiatal lányt, akin egy nagyon rosszul megválasztott egyrészes fürdőruha volt. Mert ahogy vizes lett, rögtön valósággal átlátszottak rajta kis mellei, a punci is olyan szinten àtsejlett rajta, hogy tökéletesen látszott hogy teljesen szőrös neki. Elszégyeltem magam, azért is mert elsőre izgalmas volt, és azért is mert többször is odapillantottam, pedig nem akartam. Ezért úgy döntöttem átmegyek egy másik medencébe. Leginkább azért szégyeltem el magam mert tetszett elsőre amit láttam. Más is járt már így hogy olyan dolog tetszett meg szexuálisan ami nagyon nem helyes, és ez miatt szégyelte is magát?
2024. júl. 16. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Én ugyanezt a nővéremnél láttam régen.
2024. júl. 16. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Igen hasonlóan egy strandon láttam egy fiatal lányt aki külsőre átlagosnak mondható de olyan helyzetbe láttam meg hogy úgy felizgatott gyorsan a hidegvízbe kellett ugranom !
2024. júl. 16. 17:45
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
S miért kellene ezért szégyellni magad??? Persze attól, függ... ha te elmúltál 18 a lány meg 14 alatt van akkor tényleg nem kellene gyerekeken csurgatni a nyálad te pedofil f.sz!
2024. júl. 16. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már ilyen lányt. A koránál jóval fejlettebb volt. Nekem nagyon tetszett!
2024. júl. 16. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves volt körülbelül? Ha 14-15öt fogsz mondani, elsírom magam.
2024. júl. 16. 19:38
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Hülyeség. Ha egyzer szexuálisan vonzó valaki, akkor szexuálisan vonzó és kész, nem számít hány éves. Nevetséges hogy itt tartunk a modernkorban, hogy a társadalom még mindig annyira prüd, hogy bűnnek meg szégyennek tartják a testet, meg a szexualítást.
2024. júl. 16. 20:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ebben semmi ciki sincs
2024. júl. 16. 20:15
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Hugomnak is volt egy rózsaszín egyrészes fürdőruhája még 13 éves korában és amikor vizes volt, kicsit átlátszott a bimbóudvara (elég sötét és nagy volt, gondolom azért is látszott) és a nagyon nagy punciszőre. Olyan, mintha pucéran láttam volna. Hiába hugom, elvonatkoztatva nagyon izgató volt és amikor otthon visszagondolva felállt rá, én is elszégyeltem magam.
2024. júl. 16. 20:15
 9/15 anonim ***** válasza:
ez inkább csak egy erkölcsös dolog. nyilván rossz érzés ez, de vedd lazára
2024. júl. 16. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Gyerekes a gondolkodásod ne is haragudj kérdező!
2024. júl. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!