Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintetek mitől van h x év után jobban kívánod a párod? Nem a kapcsolat elején van ez a nagy szenvedély?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy mostanában valahogy jobban vonzódik hozzám.
Kapcsolatunk első évében is nagy volt a szenvedély aztán a következő 1 évbe már nem annyira pedig allandoan azon voltam h elcsabitsam. most 2 év elteltével meg azt veszem észre h olyan mint a kapcsolatunk elején, és nem tudom megmagyarázni de nem a tipikus káros vagyok dugjunk hanem konkrétan én valtom ki belőle. Mi változtatott igy2 év elteltével?
júl. 12. 16:39
11/13 anonim válasza:
10# miért is vetíted ki magadra a kérdést? Gondod van az asszonypajtival? Nem vagy elég rámenős? Nem tudod magad elengedni? Más arcod mutatod ami miatt bele fullad egy csúcs kudarcba? A prolik alatt a nyomi, más érdeklődökre gondoltam akik érzik a nőben a szexualitást és bepróbálkoznak.
12/13 anonim válasza:
Bocs, 11, de elengedtelek. Nincs hozzád türelmem.
13/13 anonim válasza:
12# Nagyon helyesen tetted, hogy elengeded a hozzád intézett szavaim, mert nem értjük egymást. Neked jó volt a szex, de már nem az. Magad miatt. Azt ugye vágod? Neked van valami odabent az agyadban ami nem tud úgy megnyílni vagy ellazulni, hogy élvezd azt ami van. Igaz? Ne engem trombitálj le! Változtass magadon! Valami túl bonyolult odabent és azért nem megy. Mássalnis ugyan ilyen fos lenne kis idő elteltével. Vagy nincs igazam? Neked mégis csak új elvarázsolás kell. Ha nem is épp pisi és a többi, de biztos, hogy valami fura dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!