Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e attól tartanom, hogy igazából meleg a férjem?
Férjemmel 7 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk.
Szex mostanában nem sok van, de úgy igazán sosem éreztem, hogy kívánt volna a szex alatt. Talán egyszer-kétszer. Azt hittem talán èn nem vagyok elég jó.
Nademost… szinte mindenre vevő voltam a szex terén, hogy neki megfeleljek, de péniszt növeszteni nem tudok.
Egyik alkalommal kipróbáltuk azt, hogy én kényeztetem análisan a kezemmel, aztán rávett arra, hogy rendeljünk műpéniszt. Azt mondta nekem lesz plusznak.
Végül az lett belőle, hogy felcsatolhatóssal kellett párszor megdugnom, amit szószerint remegve élvezett.
Igazából már jó pár éve, mióta a lányunk nagyobb lett és eszesebb, azóta ezt nem csináljuk.
Talán ami legrosszabbul esett az, amikor szexuális segédeszközöket rendelt, beleértve a 23 centis műpéniszt és nekem egy szexi hálós rucit.
Egyébként szerintem nagyon jól állt, feszült a cicimen, mivel szoptattam akkor nagyon szép melleim voltak. Fenekem is formás. Úgy gondoltam, hogy ebben biztos rám fog mászni…hát nem!
Nem is érdekeltem, teljesen beszippantotta a 23 centis műpénisz látványa, be is keményedett rá a farka… szóval eléggé semminek éreztem magam.
Nekem furcsa hogy már nem kéri, fel se hozza.
Úgy gondolom ezt nem lehet csakúgy elfelejteni.
Van okom attól tartani, hogy esetleg férfiakkal is ki fog kezdeni?
9-es.
Nekem meg a hüvelyemben van a g-pontom…
Legyen akkor egy olyan nővel, aki jobban élvezi, ha felcsatolhatóssal dughatja a férjét, minthogy őt dugják… erre nem tudok mit mondani.
11# Hát ha ő nem akar téged megdugni, akkor az szívás. Ettől függetlenül ő azt élvezi.
Sajnos nem mindig fun 30 évig misszionáriusban ugyanúgy dugni. Az a fura hogy neked még mindig ez tetszik.
15# Akkor legyél jó feleség, csapj fel egy bőrruhát és dugd meg jól. Aztán figyeld meg hogy utána ő is jól meg fog téged dugni.
Ha meg nem akarsz a kedvére tenni akkor ennyi, kár erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!