Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek igazából biszexuális, ha éveken át melegnek is gondoltam magamat?
Figyelt kérdés
Aszexuális vagyok, sokáig csak férfiakba szerettem bele, de most (31 évesen), úgy érzem egy nő iránt is elkezdtem többet érezni, akkor most biszexuális vagyok?
Teljesen összezavarodtam.
2023. jan. 30. 07:02
1/10 anonim válasza:
Alaposan kevered is a fogalmakat. Ha aszexuális vagy, akkor mellette legfeljebb homoromantikus vagy biromantikus lehetsz, ha a saját nemedhez (is) vonzódsz. Egyébként meg ezek változhatnak. És nem kell minden áron kategóriákba sorolnod magad, főleg ha nem is vagy tisztában a jelentésükkel.
2/10 anonim válasza:
Aszexuális vagy akkor
Egyik nem után se vonzódsz nem?
Ezt én nem értem, itt nekem képzavar van.
3/10 A kérdező kommentje:
Semmi képzavar nincs, csak a romantikus irányultságomat az általános kifejezéssel írtam. Hogy homoszexuális/biszexuális. Mert nyilván attól, mert aszexuális vagyok, vonzodok az adott nemhez/nemekhez.
2023. jan. 30. 08:39
4/10 anonim válasza:
homoszexuális akkor lennél, ha nem csak lelkileg, de testileg si vonzana a saját nemed.
5/10 anonim válasza:
Ha mind a két nem vonz akár eltérő mértékben is, akkor biszex vagy.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj ezen, udvarolj annak aki szimpatikus számodra azt szerintem fogják értékelni.
7/10 anonim válasza:
Tök mindegy ha senkivel se létesítesz kapcsolatot,ezek csak címkék.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem lesz ebből így valami.
2023. jan. 30. 11:35
9/10 anonim válasza:
Biromantikus vagy, ha senki iránt soha nem éreztél szexuális vágyat, akkor aszexuális. Amúgy tényleg ne keverd a két fogalmat. Ha a lelki vonzódás megvan, te nyitott vagy szexre is?
10/10 A kérdező kommentje:
Néha tudom élvezni, ha a párom szeretné, de ez ritkán van csak.
2023. jan. 30. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!