Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legtöbb melegnek volt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb melegnek volt olyan időszaka mikor biszexuálisnak gondolta magát?

Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Szió, nálam soha nem volt. Mindig is éreztem, hogy a fiúk egyáltalán nem hoznak ki belőlem olyan érzéseket mint a lányok. Olyanra emlékszem, mikor először elgondolkodtam a nemi identitásomon. De soha nem gondoltam magam bi nek... :))))
2019. nov. 8. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sose vonzottak a lányok.
2019. nov. 8. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. nov. 8. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Maximum úgy értve, hogy előbb azt fogadtam el, hogy vonzanak a fiúk, és csak később azt, hogy a lányok pedig egyáltalán nem.

Tehát volt egy időszak, amikor azt mondtam magamnak, hogy biszex vagyok. De valójában soha nem voltam az, csak elsőre könnyebb volt annak elfogadni magam, mint melegnek.

2019. nov. 9. 00:55
 5/5 Buran ***** válasza:
100%

Csatlakozom a #4-eshez.

Kamaszkorom elején előbb döbbentem rá, hogy vonzanak a fiúk és csak utána esett le, hogy nem vonzanak a lányok. Szóval ja, volt egy kisebb átmeneti időszak az életemben, amikor biszexnek hittem magam, de így visszagondolva nem voltam az. Egész pontosan inkább hazudtam magamnak, hogy biszex vagyok, azt kicsit könnyebb lett volna elfogadni.

25/F

2019. nov. 9. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!