Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az erősen férfiak felé húzódó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erősen férfiak felé húzódó biszexuálisnak mi a neve?

Figyelt kérdés
Nem tudom, minek vagy hogyan kellene definiálnom magamat, anélkül, hogy másokat ne zavarjak össze. "Meleg vagyok, de egy kicsit tetszenek a lányok is", "bisex vagyok, de inkább a fiúkat szeretem". Mindkettő elég ellentmondásos nekem, vagy csak nem ír le engem "hatásosan". Mit kellene mondanom másoknak?
2016. jan. 15. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Alapvetően homoszexuális de alkalmi heteroszexuális.
2016. jan. 15. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én pont így vagyok, és én sem tudom jobban körbeírni magamat, mint hogy meleg vagyok, de a lányok is bejönnek. :D
2016. jan. 15. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét címke nincs... Az emberi szexualitás nem szilárd fogalmakból áll, inkább egy skála, rajta valahol magaddal. Úgy hívd magad, ahogy az neked jól esik. Ha valami szót keresel rá, amit mások is megértenek, akkor biszexuális, de ezt neked kell meghatároznod.
2016. jan. 15. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Homoflexibilis? Amúgy a "biszex vagyok, de inkább a fiúkat szeretem" egyáltalán nem ellentmondásos, mivel a biszexualitás nem azt jelenti, hogy 50-50%-ban tetszik a két nem, csak azt, hogy mindkettő tetszik. Attól még tetszhet az egyik jobban, mint a másik. A "meleg vagyok, de egy kicsit tetszenek a lányok is" már ellentmondásos lenne, mert a homoszexualitás azt jelenti, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a saját nemed vonz. Tehát, ha meleg vagy, akkor nem tetszhetnek neked a lányok; legalábbis szexuális értelemben nem.
2016. jan. 16. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Biszex és kész. Nem tudom mit kell ezen variálni. Max ezután hozzáteszed, hogy de inkább a férfiak érdekelnek, mint a nők.

Ezzel a sok kavarással és variálással tőlünk nyugatabbra még nagyobb bajok vannak. Rengeteg kamu, nem létező szexualitást találtak már ki sajnos az USA-ban is az utóbbi időben.

2016. jan. 16. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de mindig is melegnek mondtam magamat, tetszenek a lányok is, de úgy is pasival leszek.
2016. jan. 16. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Az egyik exem így volt vele, addig melegnek hitte magát, aztán rájött, hogy biszex, csak éppen jobban bejönnek neki a férfiak. Én voltam a kivétel, szidott is az anyja, mikor szakítottunk, mert hát ugye végre lánnyal járt a fia... Hiába mondtam volna neki, hogy ettől még bi marad... Na mindegy. Én a biszexualitás másik véglete vagyok, nekem a férfiak jönnek be jobban, de volt már nő, aki megmozgatta a fantáziámat, sőt, de igencsak minimális esélyt látok arra, hogy egy nővel jöjjek össze. Tehát érdekelnek szexuálisan ( nem mindenki, csak néhányan, persze férfiakkal is így van ez), de valahogy egy férfi mellett jobban el tudom képzelni magam. Pluszba az egyetlen aki annyira bejött, hogy rámozdulni sem szégyelltem volna, teljes mértékben heteró. Hát van ez így. Én magamról azt mondom biszexuális vagyok, de a férfiak jobban érdekelnek, mint a nők. Szerintem ez egy tökéletes megfogalmazás. Hiszen ha heteró lennék, akkor egyáltalán nem érdekelnének szexuálisan a nők, egy sem.
2016. jan. 17. 16:52
 8/8 Sunako-chan ***** válasza:
Biszexuális homoromantikus? mert ha jobbára romantikus értelemben túlsúly van a srácok felé akkor így is leírhatod magad :D de a biszexuális teljességgel lefedi, mint elöttem páran már említették. szóval no para teso :D élvezd h több tűzbe tarthatod a vasad :D és az életet is. Hakuna Matata :D
2016. jan. 19. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!