Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kiderülne, hogy az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne, hogy az egyik ismerősöd kizárólag a testéből él, elmondanád?

Figyelt kérdés

Ez a hölgy beházasodni készül a családba, már jegyesek.

Gyakran folyamodik manipulációs eszközökhöz, hogy a családtagoktól( akik neki nem a rokonai csak beházasodna) pénzt kapjon, mert kitalál magának mindenféle betegséget, ami miatt elvileg nem tud dolgozni. A vőlegénye nem dolgozhat olyan helyen, ahol nők is vannak, (mert hiszti rohamot kap) emiatt gyakran vannak anyagi gondjaik. Egyedül nem engedi a férfit sehova, dühkitörései vannak, és gyakran önállóan befekszik a pszichiátriára.

Többen felszólítottak engem a rokonságban, hogy bánjak vele kedvesen, mert beteg, akárhogy próbál manipulálni engem is, csak szánjam mert a családban mindenkit el kell fogadni. Mindenki sajnálja, és beveszi amiket ez a nő mond.

Neten megtaláltam, hogy vetkőzik, ilyen only fans-szerű oldalon van, videókat is tölt fel magáról, ahol az intim testrészek látványáért fizetni kell.

Erről a család tagoknak hazudik, egyéb tevékenységgel palástolja, amit a kutya sem néz a neten. Már próbált engem elterelni, hogy ne vegyem észre, letiltott a sima tiktokjáról, vagy új felületen kezdi a tevékenységét.

Engem nem érdekel mit csinál, csak a családi kapcsolataimat ne mérgezné meg, és ne kelljen néznem a hazugságot. Ugyanakkor nem szeretném, hogy az árulkodás miatt rám haragudjanak, főleg hogy a párom megkért erre, hogy maradjak ki belőle. Te kibírnád?

2024. jún. 30. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teregesd ki. A toxikus barmokat ki kell gyomlálni a környezetedből.
2024. jún. 30. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell elmondani. Az intim képeket ki lehet nyomtatni, bele lehet rakni egy borítékba, amit már csak el kell juttatni (nem személyesen) a vőlegényhez. Így te nem keveredsz bele a dologba, de mégis számon fogja kérni az asszonyt. (Már ha nem tud még erről az egészről.)
2024. jún. 30. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy vetkőzik, hanem hogy manipulál és kihasznál másokat. Mindenképp érdemes lenne az érintetteket tájékoztatni, mert nagy baj lesz belőle később. Az intim videókat meg el kell küldeni asmeretlen feladótól az érintetteknek, szülőknek, vőlegénynek, stb.
2024. jún. 30. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Majd amikor a te örökséged is ellopja, akkor nem leszel ilyen elnéző.
2024. jún. 30. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Hagyad, ne szolj bele

Egyék meg amit főztek

Legalabb utana mondhatod hogy "En elore megmondtam hogy gáz a csaj"

2024. júl. 3. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!