Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaszad kérdése:
Mit szólnál ha randiznál egy lánnyal elmondanád neki hogy közalkalmazott vagy és utána többé nem akarna veled találkozni és később kiderülne hogy azért mert azt hitte hogy ez azt jelenti hogy közmunkás vagy?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 11:24
1/15 anonim válasza:
Semmit.Örülnék, hogy nem nekem kell lepattintanom.
2/15 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy nem kell ilyen buta lánnyal többet találkoznom.
3/15 anonim válasza:
A közalkalmazottat és a köztisztviselőt is összekeverik időnként, de ez túltesz rajta.
4/15 anonim válasza:
semmit, örülnék, hogy megszabadultam egy aranyásótól
5/15 anonim válasza:
közalkalmazott vagyok mondhatni 400-as fizetéssel :)
ha ilyen miatt a lány ott hagyna, akkor nem egymást kerestük ennyi
6/15 anonim válasza:
Miért? Pl. a tolvajokat, mint a Viszkis, azt meg jobban szeretik? A jobbnál jobb csajok ott ülnek a börtön előtt, várják a gyilkos Jocókat. Börtönőr vagyok, minden nap látom és nem kisebbségi.
7/15 anonim válasza:
Elég ostoba ez a kérdés. Normál esetben nem ennyi az információ, hanem elmondod pl. melyik iskolában tanítasz és milyen tárgyat.
Ebből azért a legsötétebb nőnek is dereng, hogy te nem az a kategória vagy, aki pár ezer forintért az árokpartot kaszálja az önkormányzat megbízásából.
8/15 anonim válasza:
Tanítóbácsi a haverom, az anyagiak miatt a nők sem annyira kedvelik. Mondtam neki nézzen valami faluhelyet, ott még a nőknek a helyén van az agya.
9/15 A kérdező kommentje:
Ha egyáltalán szóba áll még utána
2021. dec. 8. 12:22
10/15 A kérdező kommentje:
6 gondolom azt a bűnözőt akinek sok pénze van de néha elkapják De ha kiengedik akkor újra sok pénzze lesz mert lehúz embereket
2021. dec. 8. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!