Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás jól kereső férfi, iskolázatlan közalkalmazott nő (a csaj a pénzért van vele) - van esélyem bekavarni a kapcsolatba?
A csajra hajtok, tudom, fura az ízlésem :)
Nemsokára házasodnak, és annyit tudok (a csaj barátnőjétől), hogy a csaj szerint a kapcsolatuk: "Megvagyunk." (Ami kicsit laposnak, unalmasnak tűnik.)
A leendő anyós, após is lenézi a csajt, hogy egy senki, akinek se iskolája, se munkája, és nem nézik jó szemmel, hogy a diplomás, jól kereső fiuk rá pazarolja az életét...
Egyedül az a fura, hogy házasodni készülnek (nem tudom miért) - vajon van esélyem bekavarni a kapcsolatba?
Mindhárman huszonévesek vagyunk.
Egy ember anyagi érdekei sokszor nem függnek a szakmájától, legyen az nő vagy férfi, mert bizony rengeteg férfi érdekember is vagy, akinek fontos, hogy a nőnek milyen munkahelye és mennyi ingatlanja van.
Nőként nekem három felsőfokú diplomám van, megvan mindenem, ennek ellenére szeretek olyan pitiáner munkákban is dolgozni, mint: szórólapozás, mosogatás, stb., ennek ellenére soha nem bizniszként tekintettem egy kapcsolatra és a szüleim sem erre neveltek :). Puszi.
1
Persze, különben esélyem se lenne :)
A lány oldaláról nincs esélyed, nem fogja hagyni a biztost.
A srácra menj rá! Pontosabban küldj rá egy MILF-et, de fullost!
6.-nak.
Szerelemben és háborúban mindent szabad!
Amúgy ha valakit el lehet a párjától csábítani, azt nagy eséllyel a csábítótól is el lehet előbb-utóbb. Csak ezt sokan nem hiszik el.
Meg most egy buta csajtól mit akarsz szexen kívül? Biztos van elég nő akinek bejössz.
Na mindegy, elég hülyén gondolkodsz kedves kérdező.
Gyerekkoromból ismerem a csajt (rég nem találkoztunk), mindig is tetszett, és hát a jelenlegi kapcsolata... szóval gondoltam miért ne :)
Sima érettségije van, engem egyáltalán nem izgat az iskolázottság - de azért azt furának tartom, hogy a leendő anyósa, apósa ezért lenézi... érdekes házasság lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!