Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti azonnal elhagynátok ha a párotok pl 32 éves
lenne és csak 180-190 nettót keresne s kevés lenne az
esélye, hogy közalkalmazotti diplomásként többet
kapjon?
Nekem nem a pénze kell, úgyhogy pont nem érdekelne mennyit keres.
2019. aug. 25. 09:36
2/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert ismeretségi körömben jó pár őt ismerek, aki ezért hagyta ott az illetőt és a 3-4-5 éves kapcsolatát, mert a férfi nem nettó 300 ezres pl közgazdászi bérért dolgozott közalkalmazottként. Hiába voltak pl diplomás rendőrök, tűzoltók stb.
3/19 A kérdező kommentje:
4/19 A kérdező kommentje:
Tehát nem az érdekelte soha az adott nőt, hogy értelmes, tanult, rendes férfi, ha nem társult hozzá megfelelő életszínvonal...
Én nem ez alapján ítélek meg egy pasit, úgyhogy nem.
2019. aug. 25. 09:39
Nem mindig csak az anyagiakat kène èszrevenni, mert egy kapcsolatot nemcsak a pènz tart össze.
2019. aug. 25. 09:45
A nők össze sem jönnek olyan férfival, aki ennyit keres. Max akkor, ha eszméletlenül jól néz ki.
2019. aug. 25. 09:54
Nem értem, hogy ezt hogyan kell elképzelni. 3-4-5 év kapcsolat után jut eszembe, hogy amúgy nem kívánok együtt lenni egy olyan emberrel, aki nem nettó 300 ezret keres, hiába volt ez így minimum az utóbbi 3-4-5 évben is? Vagy 3-4-5 éve hiteget, hogy elő fogják léptetni és nem nekem kell tovább eltartanom, elköltözik az anyjától, lesz esélyünk házat venni, családot alapítani, de amúgy eddig semmit nem tett a céljai érdekében és esze ágában nincs bármin változtatni? Azért nem mindegy, viszont ha az első esetet nézzük, személy szerint vagyok annyira egyenes ember, hogy megmondjam a valódi problémám, ami miatt szakítani szeretnék.
2019. aug. 25. 09:54
Ne haragudj, de ez nettó hülyeség. Az oké, hogy ki kivel jön össze, de ha valaki összejön egy rendőrrel, tanárral, mentőssel az nagyjából tudja, hogy az illető mennyit keres és mennyit fog keresni élete végéig. Ha valakit x év után hagynak ott, nem emiatt hagyják ott. Lehet, hogy az illető csaj talált egy gazdagabb pasit, és lelépett vele, de ha szerette volna az illetőt, akkor nem lépett volna le a pénz miatt. Tehát a kapcsolat más miatt romlott meg.És az sem biztos, hogy a másikkal a pénzéért van. Sokszor az extra figyelemért ácsingóznak az elhanyagolt nők. Ha csak a pénz számított a nőnek a kezdetektől, össze sem jött volna vele.
Egyébként én szívesen összejönnék egy ilyen emberrel a saját korosztályomban (negyvenes vagyok) és a pénz lenne a fő szempont, hanem a műveltség, tudás, jellem, és a külső is.
2019. aug. 25. 10:14
Nettó 300.000 alatt elhagy? Ugyanmár! Manapság ha nem keresel min. 5-600K-t, csórónak és levegőnek vagy nézve a hazai húspiacon... ilyenek a kedves, értelmes magyar nők...
2019. aug. 25. 10:20
Kapcsolódó kérdések: