Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyukák/apukák mi a helyzet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák/apukák mi a helyzet a cicivel szex közben?

Figyelt kérdés
4 hónapja született meg a kislányom Molly Natalin. Nekem elég nehezen indult be a szoptatás sokat kellett fejnem magam. A párommal a második hónapban szexeltünk először. Mindíg a mellem szorongatta közben. Most ha erősebben megnyomja akkor kijön belőle pár csepp tej, mivel az én mellemből nyomásra nem jön annyira mint amikor szívják. Ezzel nem is volt semmi baj, de mikor legutóbb voltunk együtt akkor a szájába vette és közben a kezével is csinálta. Nagyon szeretem eddig is azt, amit a kezével csinált de most ahogy cicizett sokkal jobban ellazított. Harapta a bimbómat és szivta a tejet. Azt mondta izlett neki és máskor is csinálni fogja, viszint az egesz testünk tejes volt és nem tudom mennyire higénikus! Anyukák, ti mennyire engedtétek a cicizést a férjnek?
2024. jún. 24. 16:03
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én valahogy sohasem akartam megkóstolni a tejemet ő pedig ezt rendszeresen. Nem tudom mennyire higiénikus, higy egy csecsemővel ugyan azt veszi a szájába. Köszönöm a választ!
2024. jún. 24. 18:12
 12/23 anonim ***** válasza:
#11 s mi baja lenne tőle??? Az anyatej úgymond maximálisan alkalmas emberi fogyasztásra - mindannyian azt ettük gyermekkorunkban :) Semmi problémád nem lesz tőle.
2024. jún. 24. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem akkor is folyt ha a baba felnyekkent. Szex kozben allandoan. Pedig hozza sem ert. Nem volt kellemes h folyt szex kozben.
2024. jún. 24. 18:48
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
Nem igazán értem a higiéniára vonatkozó kérdést... Ha egy csecsemőnek nem lesz baja a melledtől és a tejedtől, akkor a férjednek mi baja lenne tőle? Az se baj, ha minden tejes, kifejezetten izgató és erotikus. Ha szex közben megdugja a melleidet és a végén ráélvez, akkor sincs semmi, mert nyilván az az első, hogy alaposan megfürdesz utána nem?
2024. jún. 24. 22:43
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Molly Natalin. 🤔

Szegény gyerek…

2024. jún. 24. 23:03
 16/23 anonim ***** válasza:
19%

A melleim teljesen érzéketlenek, így annyi hasznuk van szex közben, mint a szomszéd kabátjának a szekrényében.. Szóval "nem használjuk őket"

Nálam tényleg csak a gyerek táplálására vannak, de amit ti csináltok az rohadt undorító

2024. jún. 25. 01:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Többször emlegeted a hihiéniát, mint lehetséges problémát, de ha megfeszülök sem értem, mire gondolsz.
2024. jún. 25. 06:37
 18/23 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk még nincs gyerekünk, de férfiként ez az egyik dolog, amit nagyon várok majd, hogy kipróbálhassam, és a menyasszonyom is tudja. Amúgy én most is minden együttlétnél szopogatom a melleit és foglalkozom a bimbóival.
2024. jún. 25. 07:10
 19/23 A kérdező kommentje:
15. Mi a probléma a névvel? Szerintem egy teljesen gyönyörű női név
2024. jún. 25. 22:58
 20/23 anonim ***** válasza:
És miért árulod el a gyermeked nevét egy szexuális témájú anoním oldalon?
2024. jún. 25. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!