Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyukák/apukák mi a helyzet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák/apukák mi a helyzet a cicivel szex közben?

Figyelt kérdés
4 hónapja született meg a kislányom Molly Natalin. Nekem elég nehezen indult be a szoptatás sokat kellett fejnem magam. A párommal a második hónapban szexeltünk először. Mindíg a mellem szorongatta közben. Most ha erősebben megnyomja akkor kijön belőle pár csepp tej, mivel az én mellemből nyomásra nem jön annyira mint amikor szívják. Ezzel nem is volt semmi baj, de mikor legutóbb voltunk együtt akkor a szájába vette és közben a kezével is csinálta. Nagyon szeretem eddig is azt, amit a kezével csinált de most ahogy cicizett sokkal jobban ellazított. Harapta a bimbómat és szivta a tejet. Azt mondta izlett neki és máskor is csinálni fogja, viszint az egesz testünk tejes volt és nem tudom mennyire higénikus! Anyukák, ti mennyire engedtétek a cicizést a férjnek?
2024. jún. 24. 16:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Nem most volt már, de én nem piszkáltam még szoptatott. Nekem ez visszataszító. Ott volt a punci.
2024. jún. 24. 16:06
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem az asszony melleit terhesen és utána, jól megnőttek és kemények lettek, óvatosabban kellett bánni velük, de aztán visszament eredeti méretre. Imádtam nyalogatni. Amúgy nem rémlik, hogy bármikor is tejes lett volna bármi.
2024. jún. 24. 16:17
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Nekem izgalmi állapotban folyt ha kellett ha nem és volt hogy a párom le nyalta. Nekünk nem volt vissza taszító pláne nem a szex hevében.
2024. jún. 24. 16:18
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem volt ebből probléma, ugyanúgy csináltunk mindent mint előtte. Néha tejes lett a kezem vagy a szám, de ez nem zavart.
2024. jún. 24. 16:23
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

Ez szingli pasiként nekem is tetszene,mindig is vágytam rá...

Egy szoptatós anyukával együtt lenni,izgatni,kényeztetni a cicijét,bimbókat is...

Főleg,ha nagyobb,de természetes cicik azok!

2024. jún. 24. 16:23
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Párom jelenleg is szoptat. Mindig is szerettem a melleivel foglalkozni és ő is imádja de nyilván óvatosabbak vagyunk. Egy egy szex alkalmával van az ágyban minden tejes lesz mivel elég sok van neki és nem igazán lehet kontrollálni mikor mennyi jön. Számunkra nem zavaró egyáltalán. És én is kóstoltam :)
2024. jún. 24. 16:25
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Én szerettem ,mikor az egész mellkasom ragadt a tejtől.
2024. jún. 24. 16:27
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

6-os,nah ilyen,vagy hasonló nővel szeretnék én is együtt lenni...

Csak hogy milyen lehet...

5-ös voltam,s vagyok.

2024. jún. 24. 16:31
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
#8 nem vagy vele egyedül, pont így van vele a kérdező is ezért írta ki ezt az álkérdését 😂
2024. jún. 24. 16:41
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

A második gyereknél egyenesen perverz játék lett belőle. Nem tudom, hogy a tabu, vagy az az intimitás, hogy "belőle eszem", de a feleségemet is felizgatta a dolog. Valahogy ez a játék azóta is megmaradt, pedig nem szoptat már: azelőtt nem annyira indította be, ha a bimbójával játszadoztam, most meg nagyon; szokta direkt a számba tenni.

Volt egy konkrét eset, ami azóta is összemosolygós emlék: befejezte a kisebbik gyerek szoptatását, de még néha-néha fejte magát, nehogy a pangó tej bajt okozzon. Egyszer megláttam, egyből odamentem hozzá, hogy hagyd, majd én, kivettem a kezéből, és rácuppantam. A rosszalkodás, a gondoskodás és a mély kapcsolódás miatt olyan szinten felizgulva nem sokszor láttam, mint akkor. Ezt látva emeltem a tétet egy kis ujjazással, és szerintem szó szerint fél perc sem volt, és a hóna alá fogva kellett tartanom, hogy az orgazmustól ne roggyon össze.

Hát az jó volt...

2024. jún. 24. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!