Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek már volt szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek már volt szexuális kapcsolata első vagy másodunokatesójával. Milyen volt?

Figyelt kérdés
Belegondoltatok hogy rokonok vagytok? Tartós kapcsolat volt, vagy csak egyéjszakás?
2024. jún. 17. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Csak a cigóknál van!!!
2024. jún. 17. 07:51
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Mi nem vagyunk cigók, de előfordult a tágabb családban. Első gyerek egészségesen született, a második viszont meghalt születés után, ezután megromlott a kapcsolatuk és szétváltak.
2024. jún. 17. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak majdnem volt, igazából 32 évig azt sem tudtam, hogy ez a rokonom létezik egyáltalán.

A dédnagyszülők közösek harmad-unokatestvérek vagyunk.

Ölelkezésnél összebújásnál több nem lett.

Végül persze ez sem. Nagyon jó barátok maradtunk nem csak rokonok.

Nem mondom, hogy nem kívántam, de elfogadtam, hogy még is csak rokon.

Tudom van aki szerint egy harmad-unokatestvér már nem igazán rokon de nekem azért az.

2024. jún. 17. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszeri alkalom,jó volt.
2024. jún. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!