Hogy időzítsük az ünneplést, ha a kisfiúnk első születésnapja ugyanarra a napra esik, mint a nővéremék házassági évfordulója? Ciki lenne megkérni őket, hogy halasszák máskorra az évfordulójukat?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 09:59
1/26 anonim válasza:
Miért nem ti halasztjátok máskorra?
Vagy pl együtt ünnepelni mindkét eseményt?
2/26 anonim válasza:
Mért nem együtt ünneplitek?kecske káposzta
3/26 anonim válasza:
Kerdés,hogy a tóbbi rokon kihez menne szívesebben. Hiaba tartjátok meg ti ugyanazon a napon,ha mindenki nőveredéknel lesz. Én a helyedben a picinek máskor tartanám meg.
4/26 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Ha engem ilyenre kérnél, körberöhögnélek, az biztos. Nyilván ők megünneplik maguk a házassági évfordulójukat úgy, ahogy akarják, ti meg a gyereketek szülinapját úgy, ahogy akarjátok. Mindenki pont ugyanabban az időben szeretne nagy családi hacacárét szeretne, és féltek, nehogy elhomályosítsa egyik a másikat, és most pont hétvégére esik a nap? Max egy telefont tartanék reálisnak, hogy miként tervezik az ő ünnepüket, mert szerveznéd a babazsúrt, és örülnél, ha össze tudnátok hangolni a kettőt, nehogy egymásra szervezzetek! Azzal szerintem semmiképp se nyiss, hogy rakja odébb, ezen még akkor is megsértődhet, ha egyébként nem akarta volna nagyközönséggel ünnepelni.
5/26 anonim válasza:
Gondolom a nővéredék kettesben ünneplik a házassági évfordulójukat. Legalábbis nem nagyon hallottam még olyat, hogy ez nagy családi összejövetel lenne, ez a pár ünnepe. Ők meg majd felköszöntik máskor a kisfiad, aki egyévesen amúgy pont leszarja, hogy mikor van ünnepelve a szülinapja.
6/26 anonim válasza:
A házassági évfordulót mióta ünnepli a család? Harmincadik?
7/26 anonim válasza:
Az egész család együtt ünnepel? Akkor tartsátok egyben.
Nem megkérni kell őket, hanem megbeszélni, hogy ők mit gondolnak, hogy legyen.
Ha halasztani kell, akkor inkább a szülinapot. Egy éves, úgysem fogja fel és nem is fog rá emlékezni.
8/26 anonim válasza:
Semmi közöd a nővéred házassági évfordulójához.
9/26 anonim válasza:
Köszöntsétek fel a kisfiad a pároddal kettesben a szülinapján, a nővéredék meg ünnepeljék meg az évfordulót, aztán egy másik napon tartsátok meg a babazsúrt. Egy egyévesnek nem oszt, nem szoroz, hogy mikor ünneplik.
10/26 anonim válasza:
A házassági évforduló a par magánügye, a nagy számokat, 15, 20, 25, stb szokás családdal, barátokkal ünnepelni. Az egy éves gyerek születésnapja is leginkább a szülőknek ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!