Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan vágjak jó pofát ahhoz,h...

Hogyan vágjak jó pofát ahhoz,hogy életem első szerelme a rokonomat veszi feleségül?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történetünk, hogy amikor megszülettünk szomszédok voltunk a sráccal, ráadásul 4 nappal idősebb nálam, így természetesen nagyon jó barátok voltunk. Az első emlékem vele, hogy egy kiskádban fürdünk ketten, full meztelenül kb.4-5 évesen.😅 Aztán mi elköltöztünk, de a jó kapcsolat megmaradt és úgy hozta az élet, hogy 13 évesen ő volt az első barátom, neki pedig én az első barátnője. Nyílván nagyon gyerekek voltunk, nem is tartott sokáig, de sok szép emlékem maradt meg róla. 18 évesen újra próbáltuk, azt hittük érettebben majd működni fog, de nagyon nem. Akkor úgy szakítottunk néhány hónap után, hogy mondhatni megutáltuk egymást. 3 évvel később hidegzuhanyként ért, hogy összejött az unokatestvéremmel, de próbáltam nem is foglalkozni velük. Ha nagyon muszáj volt találkoznunk pl. családi összejöveteleken még beszélgettem is velük, kicsit se mutattam ki, hogy nekem ez valamilyen szinten fáj. Most nem olyan rég el is jegyezte és őszintén szomorú vagyok miatta. Kislányként pontosan erről álmodoztam, csak éppen akkor nem az unokatesóm ujjára húzta a gyűrűt, hanem az enyémre. Látom én is, hogy mennyire szépek együtt és, hogy összeillenek, de valahol a lelkem mélyén azt hiszem arra vágytam, hogy egyszer még együtt legyünk és most fogtam fel teljesen, hogy ez már sosem történhet meg. A családom az eljegyzésük óta kb. napi szinten elmondja, hogy barátkozzak meg a gondolattal, mert biztos meghívnak az esküvőre, ahol majd jó képet kell vágnom a dologhoz. Egyrészt bízom benne, hogy eszükbe se jut meghívni, másrészt nem is értem miért kellene nekem ehhez bárhogyan is hozzáállnom. Próbálom magamban megemészteni a történteket, 7 év telt el azóta, hogy szakítottunk, ami rengeteg idő, nekem is volt azóta már több kapcsolatom is, sőt sokkal szerelmesebb is voltam már, mint ebbe a fiúba, de akkor is ő volt az első szerelmem, ami számomra különleges dolog volt, főleg mert születésem óta ismerem és 18 éves korunkig mondhatni legjobb barátok voltunk. Szerintetek amikor a családom (főleg a mamám) jön ezzel, hogy vágjak jó pofát az esküvőjükhöz dologgal mit mondjak neki? Nem akarom megbántani, hisz ő természetesen egyformán szereti az uncsimat, mint engem és eszemben sincs azt mondani, hogy zavar a boldogságuk, de bármennyire is próbálom nem kimutatni látszik rajtam, hogy bánt ez az egész. Velem van a baj és tényleg meg kellene erőltetnem magam és legalább megjátszanom, hogy egyáltalán nem zavar?

25/L

2020. szept. 28. 00:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Pedig ez csak a fejedben létezik, a valóságban nem működött a kapcsolat. Nem te voltál neki az igazi és fordítva. Ennyi idősen illene elfelejtened és tovább lépned. Azt hittem egy 16 éves írta ezt :S
2020. szept. 28. 00:50
 2/30 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem kell jó képet vágni hozzá és az is biztos, hogy én akkor sem mennék el, ha meghívnának. Ahogy egy barátom (értsd: haver) volt barátnője is tabu, egyértelmű, hogy az unokatestvérem vagy bármely rokonomé is. Annyit tehetsz a saját védelmedben, hogy letojod, de semmiképpen nem gyűlölködsz. De nyugodtan kizárhatod magad az olyan családi eseményekről, melyeken ők is ott lesznek. Ha egyszer pedig megemészted, akkor tán változhat is a helyzet, de kényszerből semmiképpen ne próbálj megfelelni mások elvárásainak, akik nem érzik, amit te. Legyél magadnak a legfontosabb!
2020. szept. 28. 01:06
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
Szakítottál aztán találtál még jobbat is nála, most még az a baj hogy viszik a backup csávódat, igaz már 7 éve nem kell neked, de másnak se kelljen. Hadd ne sajnáljalak már meg.
2020. szept. 28. 02:38
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
Először is menj el egy pszichológushoz, mert így is többet elbaxtál erre a plátói szerelemre, mint kellett volna. Én az esküvőre nem mennék semmiféleképpen sem, ha ennyire letaglóz a dolog.
2020. szept. 28. 02:57
 5/30 anonim ***** válasza:
91%
Ezt el kell fogadnod. Ha nem tudod,akkor menj pszichológushoz.
2020. szept. 28. 03:24
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
Neked valami komoly gond van a fejedben.
2020. szept. 28. 04:44
 7/30 anonim ***** válasza:
7%
Fogadd el hogy ez van,lehet hogy lessz ebböl mèg barátság,vagy barátság extrákkal..
2020. szept. 28. 04:55
 8/30 anonim ***** válasza:
11%
Minden jó házasság alapja, egy jó szerető. Hajrá!
2020. szept. 28. 06:02
 9/30 anonim válasza:
58%
Ha ez lesz a legnagyobb gondod az életedben, hogy olykor 1-2 nap meg kell játszanod azt, hogy nem vagy frusztrált, akkor nagyon szép életed lesz. Megpróbáltátok, nem működött, ha mégtovább lettetek volna együtt valószínűleg tényleg utálnátok egymást, az se lenne kellemesebb. Valószínűleg neked is fognak gyűrűt húzni az ujjadra és akkor nem fogod bánni, hogy nem ez a srác térdel előtted. Érdemes egyébként elgondolkozni azon, hogy miért nem működött a dolog és az azutáni nagy szerelem miért volt jobb.
2020. szept. 28. 06:18
 10/30 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem értem: ha voltál már szerelmesebb is másba, mint ebbe a fiúba - az miért nem működött? Mi volt a konkrét oka a szakításnak?
2020. szept. 28. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!