Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok akiknek frenum piercing...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok akiknek frenum piercingetek van, ajánlanátok nekem piercert?

Figyelt kérdés
Egy ilyen piercinget szeretnék én is szuratni, már csak abban vagyok tanácstalan, hogy hova menjek. Budapesti piercing studio jöhet szóba vagy annak környékén is akár. Illetve mennyi ideig tartott nektek a gyógyulás?

2024. jún. 9. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én az Invictus Tattooban ajánlanám Mártit. Nekem Prince Albert piercinget szúrt, nagyon meg voltam vele elégedve. A frenum hamar meggyógyul. Hajrá! 🙂
2024. jún. 9. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsot!
2024. jún. 9. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Skriba Márti tényleg ügyes. IV. kerület, Újpest-Központtól kb 5 percre van gyalog a szalon.

Belvárosban Komáromi Geri, ő a Swastika szalonban van, vérprofi. A szalon az Uránia színház mellett van.

Belvároban van szintén még a Triguna tulaja, Zagyvai Gábor, szintén vérprofi, őt a Blaha és a Rákóczi tér között találod meg.

Őket bármikor, bárkinek tudom ajánlani.

Amúgy a frenum gyorsan gyógyul, a szúrása is semmiség.

Annyi, hogy két hétig a szexuális aktust hagyagolni kell, utána is óvszerrel, de ahogy szépen meggyógyult, nem lesz gond vele.

Pluszt max kinézetre ad.

2024. jún. 9. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem van Prince Albert és frenum is, szintén Márti csinálta
2024. jún. 9. 17:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Mártival már fel is vettem a kapcsolatot, a héten meglesz a piercingem. Igazábol iszonyat megtetszett, ezért akarok szuratni egyet, szexxel nem lesz gond, szingli vagyok.
2024. jún. 9. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsivel kezdj aztan idovel lehet nagyobb, vastagabb
2024. jún. 9. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Van már PC-ed kérdező?
2024. jún. 14. 07:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, meglett! Nagyon szeretem, szepen gyogyul. Egy kis karika van most bent, de tervezek venni tobb fele ekszert.
2024. jún. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!