Tegnap szurattam a fulembe (porc) migren piercinget. A kerdes az lenne, hogy szabad forgatni? A pierceres azt mondta, hogy nem. De olvastam ezt is azt is.
A minõségi titániumot nem kell piszkálni
A régi, alacsonyabb kategóriás fémeket kellett, mert nem voltak ideálisak.
2-> egyrészt nem értem hogy minek akarod elrontani valakinek a placebót, ha használ, neked ettől mitől lesz jobb a napod?
Akupunktúrás helyekre szúrnak, van migrén botox is, ott az ideget bénítják és azt orvosok készítik, attól még hogy sz*r az életed nem kell mast is lehuzni
Az akupunktúra egy áltudomány, hazugság. A botoxot meg ne keverd ide, semmi köze hozzá. A botoxot mint írtad is idegbénításra használják, az akupunktúrának meg nulla tudományos alapja van.
Ja, és elegem van a hazug, kuruzsló emberekből, főleg ha emellé még általában teljesen képzetlen "piercerek" is.
A botoxot pontosan ugyanazokba az ideg pontokba szúrják, az ukupunkturának is ez a lényege, azt sem tudod mi az ami ellen irogatsz, de azért nyomatod a hulyeseget.
A placebo hatást pedig nem tudod megcáfolni és van tudományos alapja, tehát teljesen mindegy hogy miert használ valami ha használ. Mondjuk így pont elcseszted valakinek a lehetőséget. Én például hiszek benne, bár az idegi pontokat meg stb nem hinni kell hanem tanulni, de nekem használ és ha nem tudod mi az a migren és milyen sz*r akkor inkább ne probalj meg lehuzni másokat a sz*r életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!