Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tegnap szurattam a fulembe...

Tegnap szurattam a fulembe (porc) migren piercinget. A kerdes az lenne, hogy szabad forgatni? A pierceres azt mondta, hogy nem. De olvastam ezt is azt is.

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

A minõségi titániumot nem kell piszkálni

A régi, alacsonyabb kategóriás fémeket kellett, mert nem voltak ideálisak.

2023. nov. 12. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Ne mozgasd, de napi 2x tisztítsd Hansaplasttal. Amúgy nincs olyan hogy migrén piercing, az daith, és ha migrén kezelésére akarod használni, az max placebonak jó. Ellenben valszeg jó alaposan lehúztak.
2023. nov. 12. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Kinél szúrattad?
2023. nov. 12. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

2-> egyrészt nem értem hogy minek akarod elrontani valakinek a placebót, ha használ, neked ettől mitől lesz jobb a napod?

Akupunktúrás helyekre szúrnak, van migrén botox is, ott az ideget bénítják és azt orvosok készítik, attól még hogy sz*r az életed nem kell mast is lehuzni

2023. nov. 16. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Az akupunktúra egy áltudomány, hazugság. A botoxot meg ne keverd ide, semmi köze hozzá. A botoxot mint írtad is idegbénításra használják, az akupunktúrának meg nulla tudományos alapja van.

Ja, és elegem van a hazug, kuruzsló emberekből, főleg ha emellé még általában teljesen képzetlen "piercerek" is.

2023. nov. 16. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

A botoxot pontosan ugyanazokba az ideg pontokba szúrják, az ukupunkturának is ez a lényege, azt sem tudod mi az ami ellen irogatsz, de azért nyomatod a hulyeseget.

A placebo hatást pedig nem tudod megcáfolni és van tudományos alapja, tehát teljesen mindegy hogy miert használ valami ha használ. Mondjuk így pont elcseszted valakinek a lehetőséget. Én például hiszek benne, bár az idegi pontokat meg stb nem hinni kell hanem tanulni, de nekem használ és ha nem tudod mi az a migren és milyen sz*r akkor inkább ne probalj meg lehuzni másokat a sz*r életeddel.

2023. nov. 17. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Ja és egyébként az orvosom mondtam hogy előbb migren piercinget szurassak mielőtt elkezdek botoxoltatni, de nyilván ő is kuruzsló, betelefonálok a kórházba hogy rúgják ki, igazad van.
2023. nov. 17. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan orvos aki a homeopátiában is hisz, attól még az is csak arra van hogy lehúzza az embereket egy csomó pénzzel :D
2023. nov. 17. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!