Orr piercinget szúrattam 1 hete. Oldalra nem porcba.Az első 2-3 napban semmi baj nem volt vele, kicsit fájt de ennyi. Ám az elmúlt 4napban szörnyen ha hozzáérek. Reggelre odaszáradt genny van a lyuk körül,kívűl és belül is. Mit kéne használnom rá?
Figyelt kérdés
Napi 3x fertőtelnítem octenisepttel.2021. febr. 24. 20:44
1/4 anonim válasza:
Gyógyszertári alkohol? Én csak azt használtam és egyszer sem gyulladt be és semmi baja nem volt soha
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy vadhús? Arra a tetrán kenőcs jó. Vagy lehet hogy amit betettek az orrodba az orvosi fém és érzékeny vagy arra. Ha letelt kb 1 hónap cseréld ki titánium ékszerre attól minden rendben jon
3/4 anonim válasza:
Probald ki a tengeri sot! (2dl viz + 1 mokkaskanal so)
Ezt az oldatot alkalmazd reggel este. Majd kend be tetran kremmel!!
Napkozben pedig nyugodtan fertotlenisd!!! Forgasd is minden alkalommal.
(Tapasztalatbol mondom)
4/4 anonim válasza:
Ajjaj, tengeri só, az eléggé csípős lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!