Tudnátok Budapesten mell piercingest ajánlani?
Figyelt kérdés
Volt már nekem korábban, viszont a létező legolcsóbb helyen szurattam, hát olyan is lett, megérdemeltem. Már egy ideje kiszedtem, be is nőtt. Szeretném most újra szuratni, emiatt szívesen fogadnék ajánlásokat, lehetőleg saját tapasztalattal.2023. nov. 5. 20:48
2/4 anonim válasza:
Én az Invictus Tattooban ajánlanám a Mártit. Én intim piercinget szúrattam vele. Nagyon profi és nagyon kedves. F
3/4 anonim válasza:
Észak-Pest: Invictus - Skriba Márti
Belváros: Swastika - Komáromi Gergő (Geri)
Triguna - Zagyvai Gábor
Őket bármikor ajánlom bárkinek.
4/4 anonim válasza:
Szúrnálak / Oh Baby Tattoo Studio, az Andrássy úton.
Zsaninál 3 piercingem készült eddig, és még vissza fogok menni :) Nagyon profi, és kedves, szinte nem is lehet ott parázni :D
Mell piercingekkel is van tapasztalata, az oldalán megtekinthetőek a munkái. (Facebook és insta is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!