Melltartó lapos mellre?
Figyelt kérdés
Nagyon pici melleim vannak és nem találok olyan melltartót ami ne lenne laza.2023. okt. 30. 10:29
1/13 anonim válasza:
Akkor mier viselsz melltartot ?
2/13 A kérdező kommentje:
Mert látszik ha nem viselek
2023. okt. 30. 10:44
3/13 anonim válasza:
mellbimbó tapasz, vagy párnás top.
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Én sportmelltartót hordok, abból mindig találok olyat ami jó rám. A sima nekem is mindig laza
6/13 Metionin válasza:
Próbáld ki a bralettet vagy a sport topokat. Én is azt hordok ha kell, ha nincs mell, nem kell erőltetni a melltartót.
7/13 anonim válasza:
Bralette vagy sport melltartó. A kínaikban szokott lenni kicsi méretű melltartó szerintem ott is érdemes megnézni.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 30. 15:28
9/13 anonim válasza:
A merevítő nélküli vékony szivacsos (tehát nem push-up) darabokat próbáld ki. És persze mérd le magad, hogy megfelelő méretet tudj választani. Hogy hogyan kell mérni, azt a neten megtalálod.
Én pl. a Tescoban vettem 3 db-os szettben ilyeneket.
10/13 anonim válasza:
+1 szavazat a kinai boltokra. Mindig talalok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!