Milyen melltartót hegyek szilikon mellre?
Figyelt kérdés
Tavaly megcsináltattam a melleimet. Azóta azt a kompressziós melltartót hordom amit akkor kaptam.
A normális melltartók nagyon kényelmetlenek nem állnak jól nem simulnak a melleimhez.
A sportmelltartó jó lenne de ahhoz nem tudok szép felsőt felvenni mert sokszor átüt rajta a mellbimbóm.
Milyen melltartót vegyek?
2019. ápr. 17. 15:36
1/3 anonim válasza:
Menj be egy fehérneműboltba és próbálgass.
2/3 anonim válasza:
és ha olyan sportmelltartót keresnél, amiben van egy vékony szivacs? akkor nem látszana át
van a slogginak a zero feel melltartója, az nagyon kényelmes és fazonra sportmelltartóra hasonlít, eseteg azt is megpróbálhatnád (triumph-ban kapható)
bár ez nem tart olyan nagyon, nem tudom ez szilikon mellnél mennyire probléma
de amúgy én is azt tudom mondani, hogy próbálgass és majd csak megtalálod a neked tökéleteset
3/3 anonim válasza:
Én merevítő nélkülieket szoktam venni. Azok jól rásimulnak. A merevítősek közül alig passzol valamelyik, meg kényelmetlen is, meg ugye eleve felesleges, nekem is csak azért kell, hogy a bimbó ne üssön át. H&M-ben nagyon szépek vannak, bár ott sokszor nem nagy a méretválaszték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!