Fülpiercing nem gyógyul be már 5 hónapja mit csináljak, tudnátok ajánalnk egy piercingest aki ért hozzá és meg tudnám mutatni?
(Most jut eszembe egy dolgot kifelejtettem, először a fülcimpámba patkó piercinget raktak)
Először azt mondták mikor csináltattam, hogy napi 2-3x octeniseptet fújjak fül tisztító pálcikára és azzal tisztítja
Ezt csináltam rendszeresen, utána kb 1 hónap múlva ilyen dudorok (nem tudom vadhús-e) lettek rajtuk. Piercingem utána azt mondta, hogy tetrànt kenjek rá meg a patkányok cseréljem le. Ez se segített, 1 hónap múlva ezután egy másik piercingest megkérdeztem, és azt mondta hogy túl rövid szárú piercinget tettek bele és amiatt nem gyógyul. Vettem hosszabb piercinget, ami igazából megint nem sokat változtatott. Helixemen még mindig ott van a vadhús azt hiszem, a fülcimpámon nem látom viszont az meg most vérzik
Egy harmadik helyen pedig azt mondták hogy medisept gélt tegyek rá illetve kamilla teával borogassam időnként
Allergiás vagy a fémre.
Szedd ki és elmúlik a gyulladás.
Jobb anélkül mint rohadó bőrrel.
Esetleg irassfel antibiotikumot...hátha. Ha annyira fontos a piercing.
Octenisept helyre kellett volna hozza pár nap alatt.
Lavanid lötyi + gél még segíthet esetleg. Egyik legkorszerűbb készítmény a krónikus, nehezen gyógyuló sebekre.
Ha az se akkor kristálycukor feloldva egy kis vízzel.
Nézz utána!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!