Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Iszonyú hiányérzetem van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyú hiányérzetem van, amiért nem voltam soha szűz lánnyal. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam szűz lánnyal, és már valószínűleg nem is leszek, tekintve hogy már 25 éves vagyok, és ebben a korosztályban nem jellemző a lányokra, hogy még ártatlanok lennének. Van bennem egy hatalmas hiányérzet, úgy érzem lemaradtam valamiről. Hallottam már azt a dumát hogy ez nem nagy dolog. Próbáltak azzal nyugtatni, hogy örüljek, hogy nem kellett "szenvednem" egy szűz lánnyal, és hogy mennyivel jobb, ha már tapasztalt, de nem érzem ezeket megnyugatónak. Tudom hogy a legtöbb lánynak nem valami élvezetes az első alkalom, és éppen ezért megtisztelve érezném magam, ha egy lány megbízna bennem annyira, hogy velem veszítse el az ártatlanságát.

Az előző, 3 évig tartó kapcsolatom is azért ment tönkre, mert nem múlt el belőlem ez a hiányérzet. Így soha nem leszek képes boldog lenni egy párkapcsolatban. Mit tehetnék? Nem akarok egyedül meghalni.

jún. 5. 07:56
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
60%

Én sem voltam még szűz lánnyal, pedig én is vágytam rá mindig is, hogy majd egyszer én leszek valakinek az első. Hát csak már rég nem szüzekkel volt dolgom.

38/F

jún. 6. 05:35
 52/55 Senior Séf ***** válasza:
A mai táplálkozás mellett 40 felé kezdődnek a merevedési problémák. Ezt a 15 évet már féllábon is kibírhatod.
jún. 6. 15:56
 53/55 anonim ***** válasza:
59%
Gondolj arra, hogy tapasztalt férfiként neked egyáltalán nem lenne jó szűz csajjal. Én sem voltam 29 évesen sosem szűz csajjal, de nem is akarok, engem kifejezetten megijeszt, hogy nagyon lassan, finoman kell csinálni, az első alkalmakkor még nem élvezi, tanítgatni kell, stb. Túl van értékelve az egész téma.
jún. 9. 07:36
 54/55 anonim ***** válasza:
Menj Szaúd-Arábiába. Menj a a Kábe kőhöz és kezd meztelenre vetkőzni. Hidd el minden ilyen gond gyorsan kirepül a fejedből
jún. 19. 09:02
 55/55 anonim ***** válasza:
Egyik lány barátom 21 és szűz szóval nyugodj meg van bőven csak ezek a lányok inkább várnak és egy rendes srácnak adják a puncijuk
jún. 19. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!