Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » .ismertek olyan lány vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

.ismertek olyan lány vagy nőt, akit megerőszakoltak, vagy szexuális bűncselekmény áldozata lett?

Figyelt kérdés
Hogy éli/élte az eset után a mindennapjait? Mennyiben változott meg? Milyen hatással volt rá az erőszak?

2024. máj. 20. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos igen, ismerek ilyet. Nem azért sajnos, mert ismerem, hanem mert ilyennek senkivel nem szabadna megtörténnie. Sem nővel, sem férfival.
2024. máj. 20. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a páromat még lánykorában.
2024. máj. 20. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen ismerek is és sajnos én is áldozata voltam.

55N

2024. máj. 21. 04:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon nehéz az ilyet feldolgozni, ha egyáltalán lehetséges...
2024. máj. 21. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Gyerekkoromban történt, nem tudtam telejsen feldolgozni. Nem is tudja szinte senki, hogy mi történt. Csak az elkövető, én, és 2 hatalmas nagy bizalmasom, akiknek tényleg mindent elmondhatok. De ők ketten is csak annyit tudnak, hogy történt velem olyan, de hogy pontosan mit tett velem. Az illető, azt senki nem tudja rajtunk kívül, szerencsére pontosan már én sem emlékszem, gondolom az agyam így próbál védeni.
2024. jún. 17. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismertem egy lányt, őt 6 éves korában erőszakolták meg. Tönkrement, egyszerűen minden mondatán, mozdulatán megnyilvánul ez.
2024. aug. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!